Käytiin eilen Iineksen kanssa Mustissa ja Mirrissä ostoksilla. Iines sai uudet valjaat ja kasan puruluita. Vapaalan Mustissa ja Mirrissä on hauskaa käydä ostoksilla, kun yhdellä myyjistä on myös holsku.
Mustiin ja Mirriin mentiin bussilla. Ekalla bussimatkalla Iines oli kummissaan. Viime bussimatkasta on kuitenkin aikaa. Takaisin tullessa ei ollut enää moksiskaan. Ihmisistä Iines ei bussissa välittänyt ollenkaan. Ja lenkkeilytkin kumpaankin suuntaan sujuivat mallikkaasti.
Lopuksi käytiin vielä riehumassa pellolla ja treenaamassa Iineksen nenää. Jemmailen pellolle Iinekselle makupaloja, joita tyttö sitten etsii.

Illalla lähdin seuraamaan EPK:n järjestämää BH-koetta. Tottisosuudessa oli todella eritasoisia koiria mukana. Hieman itselle helpotti tunnelmat kokeesta. Koiran ei tarvitse olla täydellinen vielä siinä vaiheessa. Itse vain olen kova viilailemaan, joten en luulen, että voi olla kynnys lähteä kokeeseen sitten joskus. Haluan, että koira on hanskassa. Tilanteenahan BH-koe on tietenkin aivan erilainen kuin perinteiset tottistreenit. Itseä ainakin jännittäisi tuollaisessa tilanteessa valtavasti. Monet eilisistä kokeeseen osallistujista pärjäävät varmasti paljon paremmin tottistreeneissä, kuin eilisessä kokeessa.
Kaupunkiosiota en ole ollut aiemmin seuraamassa. Tuotahan me Iineksen kanssa juuri treenaillaan ;) Paikan päällä nähtynä kaupunkiosuus ei vaikuttanut minusta vaativalta. Vastaavia tilanteitahan kaupunkilaiskoiralle tulee eteen päivittäin.

Mielenkiinnolla odotan kotiinpaluuta. Eilen Iines oli tajunnut hypätä portin yli. Ei sentään niin fiksu ollut, että olisi hypännyt takaisin, kun tulin kotiin. Kaksisataa paperinenäliinaa olivat eilen päässeet tiensä päähän Iineksen toimesta. Sekä yksi koiraruokanäytepussi oli hävinnyt parempiin suihin. Muuten ei ollut mitään tuhottu. Silti en vielä luota Iinekseen, että se ei mitään tuhoaisi, jos sen jättäisi yksin koko asuntoon. Sohvatyynyt oli levitelty lattialle. Niitä Iines ei revi, mutta voihan olla, että senkin keksisi. Eihän se vielä ennen eilistä ollut hypännyt portinkaan yli ;)