Viikonloppu oltiin kokonaan reissussa. Perjantaina ja lauantaina ensiksi minun vanhempieni luona Siuntiossa ja sieltä matkaa jatkettiin Tuomaksen porukoille Lohjalle.

Siuntiossa väkeä riitti lauantaina, kun vietimme siskonpojan nimenantojuhlaa. Iineksellä oli pitkä päivä, kun ei saanut kunnolla nukuttua päikkäreitä. Lohjalla oli onneksi rauhallisempaa, niin pieni koiruus sai levätä.

Sunnuntaina käytiin juoksuttamassa Iinestä metsässä. Hyvin löysi meidät kummatkin vaikka mentiin hieman piiloon. Kasvaisi nyt isoksi tuo koira, että päästäisiin kunnolla viestiä treenaamaan...

Sunnuntaina olin Iineksen kanssa ystäväni Elinan luona kylässä. Elinalla ja hänen miehellään Samilla on kolme koiraa, x-rotuinen Dixie, aussie Caro sekä berni Isla. Caro hieman Iinestä kurmuutti, mutta muuten vierailu sujui oikein mukavasti.

Iineksen ura agilitykoirana on nyt aloitettu. Iines sai positiivista palautetta reippaudesta. Edistyttiin kuulemma yhdellä kerralla enemmän, kuin toiset alkeiskurssin aikana. Tyttö oli aivan innoissaan kentällä. Saatiin Elinan kanssa olla tarkkana, että Iines kiipeillyt omatoimisesti herkkupaloja etsiessään.

Alustavasta juteltiin, että mentäisiin Iineksen kanssa keväällä Elinan vetämälle agilitykurssille. Iineksen "treenien" jälkeen Elina näytti omien koiriensa taitoja. Vauhtia riitti Dixiellä ja Carolla!

989644.jpg
Iineksellä vauhtia riittää :)

989649.jpg
Isla ja Iines