Meillä on ollut puuhakas viikonloppu.

Perjantai
Perjantaina olin Kristiinan kanssa Horse Showssa ja Turo ja Tuomas saunoi meillä. Iineksen seurana oli bichon Paavo. Kaveruksilla oli ollut mukava ilta. Meno oli ollut vauhdikasta. Iines nukahti noin minuutti sen jälkeen kun Kristiina, Turo ja Paavo olivat lähteneet kotia. Aamulla Iines nukkui yhdeksään. Ei ole tainnut koskaan nukkua noin pitkään.. Ei olisi koira varmaan herännyt, jos mulla ei olisi ollut kello soimassa.

Lauantai
Lauantaina käytiin tekemässä aamulenkki kaksistaan. Yhdentoista maissa lähdin Lemmikkimessuille Myyrmäkihalliin. Tuomas ja Iines jäivät nukkumaan. (Heräsivät vasta kolmen jälkeen) Lemmikkimessuilta tarttui mukaan herkkuja Iinekselle.

Elina ja Caro olivat kisaamassa agilityä ja voittivat oman luokkansa! Pari sai ensimmäisen nollatuloksensa :) Vähänkö tuuletettiin.

Illalla lähdettiin vielä Sipoon koirametsään lenkille. Iineksellä korvat pelasivat kiitettävästi vaikka muita koiria tuli vastaan. Ollaan me Tuomaksen kanssa sentään jonnin verran kiinnostavia ;)

Sunnuntai
Tänään sitten oltiin hillumassa pentunäyttelyssä. Iines esitti energisen, vilkkaan ja hölmön puolensa näyttelyssä.. Ihan kuin se ei olisi koskaan ollut neljän seinän ulkopuolella. Pöljä piski. Kilpakumppani oli 7 kk vanha ja vei voiton. Oli aikuisemman ja kehittyneemmän näköinen.

Hyvän tyyppinen, riittävän vahvaluustoinen narttu, jolla oikea rungon pituus/korkeus. Kaunis kaula. Kiilamainen pää, jossa kallon ja kuonon linjat yhdensuuntaiset. Oikea-asentoiset, hieman suuret korvat. Tummat silmät. Leikkaava purenta. Eturaajat hieman kapea-asentoiset ja niukasti kulmautuneet. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Tumma, brindle väritys. Tulee totuttaa kehäkäyttäytymiseen.

Hyvää tuo näyttelykokemus kyllä teki vaikka ei se aivan nappiin mennytkään. Pitää alkaa kiertään mätsäreitä, jotta Iines saa kokemusta koira- ja ihmismassoista. Jos vaikka niihin hieman suuriin korviin saisi kuulon myös pelaamaan..?

Näyttelykoettelemuksen jälkeen hylkäsin miehen ja ei-niin-hyvin-käyttäytyvän koirani kotiin ja lähdin Raisan ja Kidan kisoja seuraamaan Lemmikkimessuille. Kisoja seuratessa innostuin agilitystä taas lisää. Olisi kiva kyllä päästä harrastamaan sitä, kun Iines-ikiliikkuja kasvaa.

Raisalta saa hyvää henkistä tukea kun hänellä on kotonaan Iineksen velipoika Kuje. Yhtä hölmö otus kuin siskonsa ;)

1001522.jpg
Iines ja Kuje noin kaksi sekuntia ennen kuin ne sukelsivat Vantaa-jokeen..

***************

Kotona ollaan treenattu eteen istumista ja se alkaa sujumaan :) Iines tulee hyvin eteen lähelle istumaan.