Eilen oli iloinen yllätys kotona vastassa. Iines oli päättänyt sivistää itseään ja oli tutkaillut historiasta kertovaa kirjaa... Kannet ovat nyt aivan uuden näköiset. Toivotaan, että Iineksen kirjallisuusharrastus loppuu tähän.

Tottistreenien peruuntumisen vuoksi suunnattiin Iineksen kanssa Kaarinalle, Nikolla ja Tepalle kylään Espooseen. Myyrmäestä ei kovin näppärästi ja nopeasti pääse Espooseen vaan jouduttiin reissaamaan kahdella eri bussilla. Bussipysäkillä Iinestä käytiin ihastelemassa ja myös bussissa juttuseuraa löytyi. Iines ei yllättäen kyllä vieraille pöhissyt. Tyynesti otti vastaan ihailut ja rapsutukset. Pienen alkusähellyksen jälkeen kävi bussin lattialle makoilemaan.

Käytiin espoolaisten kanssa koirapuistossa vesisateessa seisomassa. Muuta väkeä koirapuistossa ei ollutkaan.. Enpä ihmettele, sen verran kiva keli eilen oli. Iinestä ei vesisade haitannut. Koirapuistosta löytyi todella makeita keppejä, joiden perässä oli kiva juosta.

Iines välillä jaksaa käyttäytyä tosi hyvin hihnassa ja välillä kaahottaa kuin päätön kana. Eilen oli taas kaahotuspäivä... Pitää käydä ostamassa Turid Rugaasin kirja Vetämättä hihnassa. Jos siitä saisi fiksua vinkkejä onkelmaan. Tietty osa voi olla pentumaista energisyyttäkin. Kahdestaan, kun ollaan lenkillä niin Iines (yleensä) kävelee tosi nätisti.