Tiistaina mentiin Iineksen kanssa koirakoulu Pienen Koiruuden näyttelykurssille. Kurssi pidettiin Kilossa ja koska Tuomas oli auton kanssa Lohjalle, matkattiin sinne junalla. Hienosti Iines matkasti suoriutui. Hieman vaan tuntuu, kun joutuu 19 kiloista koiraa nostella junaan ja pois, mutta tuleepahan treenattua käsilihaksia ;) Junassa Iines ei pöhissyt kenellekään. Katseli vain ympärilleen. Hieman tassut sutivat liukkaalla lattialla, mutta eipä se holskuneidin junamatkaa tainnut haitata.

Hieman jännitti miten kurssilla sujuu, kun pentunäyttelyssä Iines sinkoili joka suuntaan kiitettävästi... Mutta Iines yllätti minut todella positiivisesti. Korvat olivat tulleet mukaan kurssille ja Iines otti tosi hienosti kontaktia. Hieman piti muille koirille välillä kertoa oma mielipide, mutta se on ihan normaalia, kun on monta koiraa pienessä tilassa. Saatiin hieman noottia siitä, että näyttelyissä koiran pitää juosta katse eteenpäin, kun Iines juoksi vierellä ja tapitti minua koko ajan. Että olin ylpeä pienestä palveluskoirastani :)
Kurssinvetäjä on todella pätevän oloinen ja uutta tietoa tuli todella paljon. Näyttelyhihna pitäisi tänään käydä ostamassa. Eilen kävin Stockalla katsomassa hihnaa, mutta ei siellä ollut isommalle puudelille sopivaa. Joten käydään tänään Iineksen kanssa Mustissa ja Mirrissä. Kurssi jatkuu tänään. Toivottavasti menee yhtä hienosti kuin tiistaina.

1063917.jpg
Tästä se lähtee!

Eilisellä iltalenkillä ohitettiin useampi koira. Eka ohitus meni aivan plörinäksi. Oma vika. En jaksanut kaivaa vinkua esiin ja Iines rupesi säheltämään ja tallasin vielä sen varpaille.. Kivakiva. Muut ohitukset sujuivat sitten huomattavasti paremmin. Iines sai onnistuneen ohituksen jälkeen kantaa vinkua jonkin matkaa. Vielä pitää vaan treenata, että saisin vingun hyvin pois. Onneksi eilen toimi, kun lahjoi ruoalla.