Tottistreeneissä otettiin aluksi kontaktia häiriökoiran kanssa. Iinestä kiinnosti Lili todella paljon ja olisi halunnut mennä Lilin luo. Vinku oli mukana, joten sen kanssa sain hyvin palkattua kontaktista. Täytyy ottaa seuraavissa treeneissä myös häiriökoiratreeniä. Iines tarvitsee sitä vielä paljon...

Kun Leena oli laittanut Lilin autoon, annoin Iineksen mennä vapaana hihna perässä roikkuen. Haluan, että Iines katsoo minne minä menen eikä minun tarvitse katsoa minne Iines menee. Leena sanoi, että kannattaa vahvistaa nimen käyttöä sanomalla Iineksen nimi kun se on jo tulossa luokseni vapaaehtoisesti. Hyvin Iines kyllä pitää katsoo missä minä menen. Muut treeniryhmäläiset vain ovat niin kivoja, että heitä pitää välillä käydä moikkaamassa.

Lopuksi otettiin vielä aivan uutena asiana eteen juoksemista. Leena vei Iineksen uuden hienon narupallon hihkuen kauemmaksi. Pari kertaa Iineksellä meni ihmetellessä, että mikäköhän tämän homman juju oikein on... Kolmannella kerralla Leena laittoi piponsa narupallon alle jotta Iines näkisi lelun paremmin. Se toimikin hyvin ja Iines lähti täysiä eteen lelun luo. Tohkeissaan olevalla pienellä koiralle meni hieman lelu ja pipo sekaisin ja ylpeänä Iines toikin minulle sitten Leenan pipon :)

Lopuksi otettiin vielä kunnon leikit narupallon kanssa. Kivaa oli.

Ensi kerraksi läksynä on perusasennon treenamista. Sitä ollaan treenattu jo jonkin verran. Taukoa vain olen pitänyt useamman viikon. Pitää tällä viikolla ottaa perusasentotreeniä iltaisin niin, että Tuomas katsoo ettei koira kenota aivan vinossa.

Tänään yritän ehtiä Iinestä leikittämään hiekkakentälle ennen kuin lähden tallille. Lisäksi tällä viikolla pitäisi treenata eteen menoa. Pitää ottaa kepo assariksi.