Eilen venähti taas töissä päivä pidemmäksi.. Kovalla tohinalla Iineksen kanssa lähdettiin lenkille, että ehtisi olla ulkona edes hetken ennen kuin tulee pimeää. Iines on hienosti oppinut pellolla luoksemaan yhden puun luo, jonka kohdalla heitellään keppejä ;)

Lenkillä kahden kultaiseisennoutajan ohitus sujui todella hienosti. Iines napitti vain vinkulelua. Iines sai kunnon palkkauksen hienosta ohituksesta, kun annoin I:n hieman aikaa leikkiä vinkulelulla. Tajusin sentään ottaa kaksi samanlaista vinkulelua mukaan, niin sain vinkulelun Iinekseltä poiskin.

Lopuksi käytiin vielä leikkimässä hiekkakentällä. Otin myös katsekontaktia ja kunnon palkkauksen siitä. Iines kävi yllättävän kuumana, kun leikittiin pyyhkeellä... Saatiin myös hyvää häiriötreeniä, kun kentän poikki kulki pari koiraa. Lelut olivat kuitenkin niin siisti juttu, että Iines tyytyi vain vilaisemaan koiria.

Illalla tulivat vielä Kaarina, Niko ja Tepa kylään. Pojat ja koirat kävivät pellolla kääntymässä. Iines oli esitellyt vauhdikkaita liikkeitään ja lopulta kompastunut omaan nokkeluuteensa. Toiseen etutassuun oli sattunut ja Iines nilkutti illalla. Täytyy toivoa, että tassu on vain nyrjähtänyt.. Toivottavasti piski tajuaa päivällä levätä...