Viime lauantaina käytiin tottisryhmän kanssa treenaamassa esine-etsintää Halkolammella. Ensiksi Leena vei Iineksen narupallon etsintäalueelle. Tämän jälkeen me Iineksen kanssa mentiin palloileen esineen lähistölle. Kun Iines reagoi narupalloon, se sai kunnon kehut ja palkkaukset. Tämän jälkeen vietiin Iineksen kanssa narupallo alueelle ja kierrettiin kaarroksella pois esineen luota. Sitten lähetin Iineksen esineelle suoraan. Hienosti tyttö löysi narupallon ja kiikutti sen ylpeänä minulle.

Sunnuntaina oli Kaapelitehtaan pentunäyttely. Iines kävi alussa hieman kierroksilla, mutta rauhoittui hienosti loppujen lopuksi. Itse näyttely sujui myös ihan hyvin. Iines voitti oman ikäluokkansa eli 7 - 9 kk narttupennut (oli ainoa osanottaja), sai KP:n ja oli paras narttu 2 (kaksi osanottajaa). Onnittelut Annikalle ja Mantelille voitosta :)

Iineksen arvostelu
Tuomari: Hilkka Salohalla
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, ikäisekseen hyvin kehittynyt narttu, jonka kuono saisi olla hieman täyteläisempi silmien alta, korvat hieman pienemmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys ja asento. Niukasti kulmautunut edestä ja hyvin takaa. Hyvä runko. Liikkuu hyvin. Hyvä luonne.

Alkuviikko kului vatsataudin merkeissä. Maattiin koko maanantai Tuomaksen kanssa sängyn pohjalla. Iines pääsi onneksi ulkoilemaan Millan ja Nemon kanssa. Tiistaina ja keskiviikkona uskaltauduttiin jo koiruuden kanssa lenkille. Hitaasti taaperrettiin eteenpäin, kun olo oli vielä hutera..
Tiistaina ja keskiviikkona opetin Iinestä menemään käskystä kyljelleen. Hyvin alkoi tyttö tajuamaan mitä haluttiin. Hyödyllinen temppu tämäkin ;)

Itsenäisyyspäivänä oltiin Raisan, Kujeen ja Ruusan kanssa lenkillä kaatosateessa Malminkartanossa. Vauhtikaksikko nautti juoksemista eikä koiria sade pahemmin haitannut. Hieman oli korvat aluksi kadoksissa, mutta pienen muistuttelun jälkeen korvatkin alkoivat toimia. Iines kävi itsenäisyyspäivä uinnilla Mätäjoessa. Oli varmasti mukavan vilpoista vettä. Lenkin jälkeen penskalle uni maittoi.

Tänään oltiin Iineksen kanssa Kaarinalla ja Nikolla kylässä. Keli taas hemmotteli vesisateen ja tuulen merkeissä. Pelloilla oli vettä todella paljon ja Kaarinan ja Nikon hoitokoira cairni Plyushi testaili uimataitojaan. Hyvin osasi cairni uida :)

Huomenna olen menossa kymmeneksi Messariin katsomaan holskukehää. Kiva päästä ostoksille myös :)