Ohituksissa ollaan nyt tehty niin, että mennään vaan ohi ilman mitään keppejä/leluja/herkkuja. Iines kuumuu edelleen, mutta ei rähise. Eilen koitti rähähtää, mutta kielsin niin koira hiljeni. Tiedä sitten onko tämäkään se oikea tapa, mutta katsotaan nyt. Istuttamisessa tuntui olevan se ongelma, että Iineksellä oli vielä parempi mahdollisuus tuijottaa toista koiraa. Nyt kun mennään reippaasti ohi niin ei ehdi jäädä toista katselemaan.

Tuhoamiset ovat jääneet kotona aika minimiin nyt. Maanantaina oli yksi kuulakärkikynä kokenut kaamean lopun... Mustetta lattiasta kuuratessani olin jälleen todella tyytyväinen, ettei asuta omistusasunnossa. Tiukasti oli muste muovimattoon tarrannut kiinni. Onneksi Milla tiesi, että muste irtoaa hyvin kynsilakanpoistoaineella. Eipä olisi itselle tullut mieleen kokeilla.

Kotona ollaan treenailtu ahkerasti perusasentoa. Eilen tuntui, että Iineksellä on alkanut pikkuhiljaa valkenemaan mitä tässä oikein haetaan. Eiköhän tuo perusasento kevääseen mennessä saada kuntoon :)

Maanantaina käytiin Ellun kanssa ulkoilemassa. Odoteltiin Ellua Malminkartanon koirapuistossa. Pari muuta koiraa oli myös paikalla, mutta niiden kanssa Iines ei oikein löytänyt yhteistä säveltä joten jatkettiin matkaa toiseen koirapuistoon, jossa viime viikolla oltiin. Siellä Iines sai rauhassa juoksennella itsekseen. Pientä ylimääräistä energiaa olikin, kun kävellessä koirapuistosta toiseen tuli vastaan noin 10 koiraa. Kyllähän tuollainen väenpaljous kuumentaa pienen holskuneidin tunteita.

Eilen tulivat äiti ja Siiri kyläilemaan, kun miehet lähtivät lätkämatsiin. Käytiin kävelyllä ja jälleen koirapuistossa. Nyt löytyi Iinekselle kivaa juoksuseuraa. Siirikin välillä innostui juoksemaan muiden kanssa.

Tänään ollaan menossa Leenan, Annikan ja koirien kanssa tottistelemaan. Katsotaan miten Iines-ikiliikkuja sanoo häiriötreeneistä...