+
Oltiin eilen metsälenkillä Iineksen kanssa. Iines kuunteli todella hienosti ja katsoi tarkkaan missä menin. Pari kertaa menin puun taakse piiloon ja Iines juoksi vauhdilla etsimään missä olin. Kohtasimme lenkillä myös lumiukon, jolle piti käydä sanomassa pari valittua sanaa. Onni olikin suuri, kun Iines tajusi ettei lumiukko oikeastaan ole kuin suuri lumipallo. Ja ei kun kimppuun ;)

Illalla Inkku pääsi Ellulle kylään. Hienosti piski käyttäytyi kylässä. Kovin vain Ellun kaikki ihanat tavarat kiinnostivat.. Ja kun Ellu on Iineksestä niin ihana, että olisi kiva vain halailla Ellua.

Ellun luota mentiin vielä hetkeksi läheiseen koirapuistoon. Kun oltiin koirapuistossa, niin puiston ohi meni kaksi koiraa. Iines ei kiinnittänyt koiriin mitään huomiota vaikka selvästi näki ne. Hyvin huomaa eron käytöksessä, kun Iines on irti tai kun se on hihnassa.

-
Ellulle mentäessä Iines päästi kunnon pöhinät alaovella yhdelle kundille. Eipä ole pitkään aikaan tuommoista sattunut.

Koirien ohituksissa ei ole Iines nyt mölissyt. Mutta eipä ne silti hyvin ole menneet. Innostunut koira ja lyhyen pinnan omaava omistaja ovat huono yhdistelmä.. Totesin sen taas tänä aamuna. Nyt pitää vaan yrittää itse pitää hermot kurissa noissa ohitustilanteissa. Pitäisi saada Iines luottamaan, että kyllä me ohitukset handlataan. Ärsyttävää, kun pitääkin olla niin lyhyt pinna. Koira parka...