Viikonloppu sitten taas suhahti ohi.. Mielelläni ottaisin muutaman extravapaapäivän työteosta.

Viikonloppu aloitettiin mukavasti eläinlääkärikäynnillä. Käytiin näyttämässä tohtorille Iineksen hampaita. Onneksi hammas ei ollut lohjennut vaan kyseessä oli maitohammas. Täytynee soitella Hannulle ja jutella mitä hän on mieltä, poistetaanko hammas nyt vai odotellaan. Perjantaipäivää jatkettiin mukavammissa merkeissä ja lähdettiin Kaarinalle ja Nikolle kyläileen. Lähdettiin koirien kanssa pellolle Kaarinan kanssa ja kundit jäivät ihmettelemään uutta autoa. Kun oltiin päästy takaisin, tulivat Viivi ja Tiia käymään myös. Iines päästi kunnon pöhinät tytöille. Tästä sitten hieman Iineksen kanssa keskusteltiin, että mites pitikään käyttäytyä...

Lauantaina käytiin viestitreeneissä. Juoksutettiin Iinestä kahteen kertaan. Hyvin koira stoppasi ekalla juoksutuksella, kun Iines joutui juoksemaan hiekkakuopan reunaa ylös. Tokalla kerralla koitettiin juokseeko I jos ei huudeta. Muutaman kerran piti kutsua, että saatiin likkaan vauhtia. Treenien jälkeen käytiin vielä metsälenkillä. Oli väsynyt pieni koira, kun päästiin kotiin.

Eilen oltiin ulkoilemassa Millan ja Nemon kanssa. Sää oli aivan mahtava. Aurinko paistoi ja oli ihanan lämmintä. Pari koiraa tuli vastaan. Yksi ohitus meni huonosti ja yksi tosi hienosti.
Ulkoilun jälkeen voitiin hyvällä omallatunnolla toipua Tuomaksen siskon lauantaisista tupareista. Nukuttiin Iineksen kanssa päiväunet olohuoneen lattialla kylki kyljessä.

Tänään mennään sitten Pienen koiruuden toko-kurssille. Oikein mukavaa.