Tällä viikolla olen naksutellut Iinekselle seisomisesta. Parilla ekalla kerralla tarjosi istumista todella hanakasti, mutta nyt viimeiset kolme-neljä treenikertaa on jäänyt hienosti seisomaan. Täytyy viikonloppuna ottaa käskysana käyttöön. Jos sen saisi vaikka juurrutettua koiruuden nuppiin :) Lisäksi ollaan treenailtu istumista ja maahanmenoa. Maahanmenot ovat olleet todella nopeita. Ennakointiin pitää vain kiinnittää huomiota. Iines ennakoi, jos käskyjen rytmi muuttuu. Omatoimisista maahanmenoista en ole tietenkään palkannut. Pidempiaikaista maassa oloa ollaan treenailtu ruokailun yhteydessä. Iines joutuu odottamaan eripituisia aikoja, ennen kuin saan luvan mennä kupillensa.

Ollaan parina päivänä käyty juoksuttamassa Iinestä Pitkäkosken koirapuistossa. Toissapäivänä eräs nainen tiedusteli, että onko Iineksessä vinttikoiraa :) Jollain sen tuttavalla on kuulemma ihan Iineksen näköinen vinttikoirasekoitus.

Eilen oltiin Tikkurilassa iltalenkillä sillä aikaa, kun Tuomas oli pesemässä autoa. Käytiin asemalla ja kävelykadulla kiertelemässä. Kävelykadulla ihmeteltiin karhupatsasta, jolle piti kerran pöhähtää. Rohkeasti Iines tuli kuitenkin patsasta tutkailemaan vaikka hieman aluksi näytti jännittävän. Paljon oli muutenkin Tikkurilassa holskuneidillä ihmeteltävää ja haisteltavana uusia hajuja. Yksi koira ohitettiin todella hienosti. Koira oli muutaman metrin päässä meistä ja menossa toiseen suuntaan kuin me. Aluksi Iines tuijotti sitä, mutta kun kutsuin Iinestä luokseni niin hienosti tuli vierellä kävelemään ja otti kontaktin. Nämä hetket luovat sellaisen fiiliksen, että jossain vaiheessa ohitukset varmasti onnistuvat hienosti.

Varasin eilen Iinekselle ja Nemolle uintiajan koirakylpylä Aptukseen ensi keskiviikoksi. Samaan hintaan kuuluu myös uintiopetus :) Pitää ottaa kamera mukaan, että saa vesipedot ikuistettua.