Yllätys oli melkoinen, kun äsken kävin kurkkaamassa KoiraNettiä ja huomasin, että meidän otus löytyy sieltä :) Iines on nyt sitten virallisesti suomalainen. >>Inkku KoiraNetissä

Tiistaina reissattiin bussilla Kaarinalla pihaileen. Tuntuu uskomattomalta, että Vantaan ja Espoon väliseen bussimatkaan saa tuhrautumaan tunnin... Mutta niin se vain on. Onneksi Iines helppo matkakumppani. Se ottaa reissailun tosi rauhallisesti. Kaahotus alkaa vasta kun päästään bussista ulos ;)
Juoksukavereita Espoon pelloilla riitti. Mukana menossa oli Kaarinan Tepa ja Plyush sekä Siljan Mister. Harmi, kun Siljan räpsimät kuvat koiralaumasta eivät onnistuneet. Olisi voinut laittaa blogiin vauhdikkaita kuvia.

Eilen käytiin Millan ja Nemon kanssa ulkoilemassa. Mäkin flunssassa pungersin Jätemäkeä ylös. Illalla olikin tosi pirteä olo.. Onneksi koiraltakin oli veto veks niin makoiltiin kummatkin vetelinä. Huomenna täytyy jäädä kotiin parantelemaan lenssua. Jos olo olisi lauantaiaamuna parempi, kun startataan auton nokka kohti Sallaa.