Perjantaina suunnattiin koko pieni perhe Sipoon koirametsään lenkille. Iinestä on kyllä hauska seurata. Vapaana ollessa se juoksentelee koko ajan ja touhuaa kaikenlaista. Kauaksi se ei meistä lähde vaan tarkkaavaisesti katselee koko ajan missä Tuomaksen kanssa mennään. Metsälenkkeily on selvästi Iineksen mieleen. Koko ajan löytyy toinen toistaan hienompia keppejä, joita kannella ja joilla voi tökkiä omistajia.. (ei meistä niin mukavaa) Pari koiraa nähtiin lenkin aluksi. Vapaana ollessa muut koirat eivät ole niin mielenkiintoinen juttu, kuin silloin kun ollaan remmilenkillä.

Lauantaina suunnattiin Siuntioon viettämään äidin 60-vuotis synttäreitä. Iineksellä ihmeteltävää riitti, kun talo oli täynnä sukulaisia. Lasten kanssa meni tosi hyvin. Vaikka muksut leikkivät ja kiljuivat välillä, niin Iines käyttäytyi tosi hienosti. Timo-eno oli Iineksestä hieman epäilyttävännäköinen ja Timpalle piti käydä pöhähtämässä.

Päätettiin ihan ex tempore jäädä Siuntioon yöksi. Sunnuntaiaamusta käytiin äidin kanssa juoksuttamassa koiria pellolla. Siirillä meinasi mennä aivan hermot, kun se ei pysynyt lumisella pellolla Iineksen perässä.

Oltiin eilen pitkästä aikaa viestitreeneissä. Juoksutettiin Iinestä kolmisen kertaa eestaas hiekkakuopalla. Kutsuttiin Iinestä, kun tuntui että se meinasi jäädä hieman ihmettelemään mikä homman nimi oikein olikaan. Täytyy alkaa treenien aluksi juoksuttamaan Iinestä todella lyhyellä matkalla niin kuin Leena ja Simo tekevät Lilin kanssa. Jos sitten onnistuisi pidempi matka ilman huutamista.

Viestitreeneihin tulee taas muutaman viikon tauko. Lauantaiaamuna lähdetään ajelemaan kohti Sallaa. Ihanaa päästä lomalle :) Treeneihin ehditään varmaan vasta pääsiäisen jälkeen.