Perjantaina lähdettiin mun vanhempien luokse. Lauantaina oli vanhempien 60v kekkerit ja olin luvannut auttaa äitiä järkkäilyissä. Iineksellä ja Siirillä vauhtia riitti taas. Tuntuu, että ne tulee joka kerta paremmin toimeen. Leikit sujuu hyvin ja Iines osaa välillä jättää Siirin rauhaan ;)

Lauantaina väkeä alkoi virrata jo yhden maissa vanhempien luokse. Iines haukkui sukulaiset pystyyn, tapansa mukaan. Lapsia katsoi tällä kertaa tavallista pidempään. Toivon niin, että Iines ennemmin lähtisi pois noista tilanteista eikä jäisi luimimaan. Pitäisi vaan järjestää enemmän sille lapsikontakteja. Ja vielä rauhallisista lapsista.

Kun me lähdettiin juhliin, niin Iines jäi häkkiin odottelemaan. Ei uskallettu jättää koiria kahdestaan eikä Iinestä viitsi jättää vanhempien luo vapaana hillumaan. Kun en kuitenkaan mene koirastani takuuseen, ettei se jotain vähän järsisi... Ekalla kerralla se jäi hiljaa häkkiinsä. Juhlapaikalla muistin, että multa jäi tavaroita vanhemmille ja piti sitten ne hakea. Tästähän Iines riemastui. Luuli pääsevänsä häkistä veks ja kun ei päässyt, piti sitten pienet protestit. Häkki on nyt meillä kotona olohuoneessa ja eilen Iines meni sinne nukkumaan. Joten ei se kai niin kamala paikka ole :)

Sunnuntaina oli veto veks.. Mentiin kuitenkin illasta viestitreeneihin. Tällä kertaa otettiin niin, että mä lähdin Iineksen kanssa kävelemään ja Tuomas jäi odottamaan. Mentiin samoja jälkiä, kuin muutkin. Eikä Iines muiden hajuista välittänyt. Otettiin pari juoksua lyhyemmällä matkalla. Ekalla kerralla, kun päästin Iineksen irti niin Iines jäi vaan napittamaan mua, että mitäköhän sä oikein haluat. Sain sitten viesti-käskyn annettua vissiin riittävän ponnekkaasti, kun koira innoissaan sinkosi Tuomaksen luo. Tästä pidennettiin matkaa niin, ettei Iines nähnyt toista päätä. Kerran Iines jäi haistelemaan kalliota, kun lähetin sen Tuomakselle. Kun Tuomas kutsui, niin Iines lähti innoissaan juoksemaan ja otti mukaansa kalliolta ison kepin.. Pitäähän sitä jotain viemisiä viestinviejällä olla :) 

Mutta joo.. kokonaisuudessa ihan jees treenit. Ari sanoi, että voitaisiin hyvin alkaa pidentää matkaa. Ensi treeneissä pitää itse skarpata. Mä taidan olla tulossa vanhaksi, kun juhlimisen jälkeen meni pari päivää toipumiseen.