Eilen oli ihana vapaapäivä. Uskomatonta, että voi yhden päivän aikana saada niin lomafiiliksen päälle.

Suunnattiin Iineksen kanssa Luukkiin Mustin ja Mirrin kautta. Kävin ostamassa Iinekselle uuden pannan ja jälkivaljaat. Valjaat pääsivätkin heti tositoimiin. Jätin kepit ekalta jäljeltä pois. Pari purkkia jemmasin jäljellä ja Frolicia joka kolmannelle askeleelle. Iines lähti heti nenä maassa jäljelle. Parissa kohtaa lähti väärään suuntaan, mutta hienosti korjasi takaisin. Kerran vedin Iineksen jäljelle. Ekalla purkilla selvästi reagoi, että tässähän on jotain. Purkista tuli palkka ja kunnon kehut. Matka jatkui ja jäljen lopussa toinen purkki, jossa isompi palkka. Tästä purkista Iines meinasi vaan pyyhältää ohitse. Liian lyhyt jälki siis ;)

Jäljen jälkeen käytiin vielä tekemässä lenkki. Ihanasti aurinko paistoi ja oli todella lämmintä. Hyvin pärjäsi pelkällä poolopaidalla. Hieman keskusteltiin Iineksen kanssa saako parin metrin mittaisia paksuja keppejä raahata remmilenkillä mukana. Mun kanta on, että ei ja Iineksen kyllä. Mun kanta voitti.

Tänään ollaan menossa tekemään jälkeä Annen kanssa. Taidan jättää Frolicit askeleelta pois, koska ei Iines niistä välitä. Kepin aion laittaa purkin päälle ja katsoa reagoiko koira siihen mitenkään. Palkan saa pelkästä nuuhkaisusta. Purkkeja ja keppejä laitan tällä kertaa kolme.