Perjantaina naksuttelin Iinekselle maahanmenoista. Piski välillä oikein rämäyttää itsensä maahan. Joten kotioloissa maahanmenot on ainakin tosi nopeita :) Pidin toistomäärät suht vähäisinä, että koira ei rupeaisi ennakoimaan. Välillä pidettiin hetken tauko ja sitten otettiin myös seisomista. Seisomisessa tarjosi istumista monta kertaa... Treenattiin myös pitkästä aikaa eteenistumista. Jotain mä nyt tässä teen oudosti, kun koira vetäytyy musta pois päin. Olen yrittänyt olla kumartumatta Iineksen päälle.. muttamutta. Enpä tiedä. Täytyy tänään jutella treeneissä tästä.

Lauantaina käytiin upeassa auringonpaisteessa Millan ja Nemon kanssa lenkillä. Iineksen aiheutti mulle pieniä sydämentykytyksiä, kun metsässä päätti lähteä linnun perään. Onneksi ei juossut autotielle asti ja tuli loppujen lopuksi vauhdilla luokse. Palkaksi tästä sai monta lihapullan palaa. Koiria tuli vastaan ja yksi ohitus meni hyvin, toinen ei ja kolmas koira kun vastaan niin suosialla menin Iineksen kanssa puskaan.

Tuomaksen kanssa lähdettiin lauantai-illaksi Saloon kavereiden luo ja Iines meni vanhemmille hoitoon. Siirin kanssa olivat taas riekkuneet oikein urakalla. Olen kyllä tosi onnellinen, että Iines viihtyy vanhempien luona niin hyvin. Ja että vanhemmat ottavat Iineksen mieluusti hoitoon.

Sunnuntaina meillä venähti Salossa niin myöhään, että viestitreenit jäivät väliin. Enkä sitten selvinnyt jälkeäkään tekemään vaikka niin kovasti vannotin meneväni. Huomenna on vapaapäivä, joten aamusta meinaan suunnata koiran kanssa Luukkiin. Ja tämä päätös pitää :D

Illalla tuli pari iloista uutista tekstiviestin muodossa. Kaarinalle ja Nikolle oli illalla syntynyt tyttö! Täytyy mennä tällä viikolla uutta tulokasta ihastelemaan. Hannun ja Merjan Kidi oli saanut pentuja. Kuvasta laskeskelin, että ainakin kuusi pientä raitapaitaa oli tullut maailmaan. Näitä penskoja pitää mennä katsomaan muutaman viikon päästä.