Lauantaina oli todella upea ilma. Ihanan lämmintä ja keväistä. Käytiin shoppailemassa ja ulkoilemassa.

Keväälle on tiedossa parit leirit, joilla Iines joutuu olemaan häkissä. Edullinen häkki löytyi Puuilosta. Shoppailujen jälkeen suunnattiin Sipooseen lenkkeilemään. Puolitoista tuntia kierreltiin ja kaarreltiin metsässä. Iines oli aivan mutainen, kun kaikissa mutaojissa piti käydä läträämässä. Kamerakin oli mukana ja muutaman kuvan ehdin ottaa ennen kuin akku loppui. Vielä en ole ehtinyt katsoa onnistuiko kuvat vaiko eikö. Kotona sitten huomattiin, että oltiin ostettun vääränmallinen häkki. Kyllä kiukutti... Tuomas kävi häkin sitten eilen vaihtamassa ja päästiin aloittamaan "häkkitreenit".

Lauantai-iltana Iines pääsi ihmettelemään Myyrmäen "vilinää" Tuomaksen kanssa sillä aikaa, kun kävin ruokakaupassa. Hienosti oli odottanut. Olivat kuulemma tuhonneet yhden lumikinoksen ;)

Sunnuntaina käytiin Iineksen kanssa kyläilemässä siskoni luona. Toinen siskon kissoista oli kovin kiinnostunut Iineksestä ja Iines siitä. Suht hyvin tapaaminen kissan kanssa meni. Kerran piti kissa haukkua oikein kunnolla pystyyn. Oli se vaan pelottava otus... Luulen, että Iinestä hirvitti Nekku enemmän kuin Nekkua Iines :)

1426752.jpg
Hurjat pedot Jytky ja Nekku

Sunnuntaiset viestitreenit
Aluksi otettiin parit lähetykset ihan lyhyellä matkalla. Sitten siirryttiin niin, ettei Iines nähnyt toista. Hyvin juoksi vaikka ei huudettu. Kokeiltiin nyt ekan kerran, että otettiin Iines kummassakin päässä hihnaan kiinni, käveltiin pieni matka ja odotettiin hetki ennen kuin Iines juoksi takaisin. Tuomas oli pitänyt Iinestä irti ennen lähetystä ja kiltisti oli likka odottanut viesti-käskyä. Treenien jälkeen oli kyllä tosi hyvä fiilis. Positiivista, kun näkee että kehitystä tapahtuu. Jos vaikka kesään mennessä oltaisiin siinä vaiheessa, että voisi alkaa juoksuttaan Iinestä muiden koirien kanssa.

Illalla mietin miten hirveän pitkä matka on vielä ennen kuin kisaamaan pääsee koiran kanssa... Huoh.