Eilisellä lenkillä meidän remmirähjä kunnostautui jälleen.. Kaksi koiraa tuli aivan peräjälkeen vastaan ja kummallekin mölinät pystyyn. Tokan kohdalla mullakin meni hermo mikä oli taas aivan turhaa. Kotiin, kun päästiin niin lähdettiin heti ohitustreeneihin. Meinasin jo jättää treenit väliin, kun olin niin kiukkuinen. Onneksi ei jouduttu ekana treenaamaan vaan oltiin vasta toisessa parissa. Hyvin meni treenit. Ei kiinnostanut koira ollenkaan vaan Iines tapitti vain mua... Menispä se noin hienosti lenkillä.

Kurssivetäjä ehdotti, että kokeilisin, jos Iines alkaisi syömään jatkossa vain lenkillä. Tänä aamuna otettiin sitten aamunappulat pellolle mukaan. Iines tuntui kyllä kiinnostuneemmalta ruuasta ja minusta kuin aikaisemmin. Tulimme jopa pellolta ulko-ovelle hyvässä kontaktissa.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Tiukkiskuuri tuntuu muuten tehoavan. Keskiviikkona jälkikokeen jälkeen oltiin metsälenkillä ja Iines antoi kaikkien keppien olla rauhassa, kun sanoin ettei niitä oteta mukaan. Palkaksi sai kunnon kehut. Olin ottanut patukan mukaan metsään ja sillä sitten leikitti