Mökiltä ajeltiin suoraan Luukkiin tottistreeneihin. Paikalla ei sitten ollutkaan, kuin minä, Tuomas, Leena ja Simo. Iineksen kanssa otettiin perusasentoa ja luoksetulon eteenistumista. Perusasento meni muutaman kerran vähän hassusti, mutta koira korjasi sen sitten. Tästä voisi nyt alkaa ottamaan seuraamista muutamilla askelsiirtymillä. Haluan, että Iines seuraa tiiviisti, joten täytyy aloitella askeleella parilla, että asento pysyy myös tiiviinä.

Luoksetuloa pitää vielä hinkata. Täytyy ottaa sitä kotona. Iines meinaa koko ajan kenottaa vähän vinossa. Täytyy varmaan ottaa eri treeneissä peruasentoa ja tätä. Perusasento on tällä hetkellä niin vahva, että Iines tarjoaa sitä mielellään.

Ensimmäiset hypyt otettiin pk-kentällä. Heiteltiin Tuomaksen kanssa patukkaa edes takaisin esteen yli ja Iines hyppi tyytyväisenä.

Välissä käytiin ottamassa esineruutua ja lopuksi vielä tottisteltiin Leenan ja Ramonan kanssa parkkipaikalla. Hieman alussa Iines vilkuili Rampen suuntaan, mutta tosi lähellä päästiin jo treenaamaan.

Tulevalla viikolla treenissä:

  • eteenistuminen
  • seuraaminen