Tarkoituksena oli alunperin tehdä itse jälki tiistaina. Simo kuitenkin halusi Lilille vieraan jäljen, joten minä tein Lilille jäljen ja Simo Iinekselle. Iinekselle tuli pari purkkia ja niiden päälle kepit, sen jälkeen oli kolme purkinkantta+kepit ja lopuksi pelkkä keppi. Jälki oli varmaankin noin 500 metriä.

Alussa Iines meni jäljen sivussa. Intoa oli tosi paljon, mutta malttia ei oikein. Ensimmäisen purkin jälkeen rupesi tekemään paremmin hommia. Iineksestä huomaa, kun se ei ole jäljellä; nenä nousee ylös. Simo käski pysähtyä, kun Iines ei ollut jäljellä. Siinä sitten odoteltiin, että jälki taas löytyi ja matka jatkui. Yhdellä kannella en epähuomiossa ottanut keppiä pois ja Iines kävi uudelleen makuulle kepin viereen. Tästä tuli palkka ja ohjaaja sai muistutuksen huolellisuudesta. Aivan jäljen lopussa jälki kulki kallion kautta. Tämä oli selvästi Iinekselle haastava paikka ja meni aikaa ennen kuin jälki löytyi. Viimeisenä oli pelkkä keppi jäljellä ja hienosti Iines meni makuulle! Aivan mahtavaa :D Ensimmäinen kerta, että jäljellä on pelkkä keppi ja upea aloitus. Lopuksi vielä Iines sai juosta narupallon kanssa.

Viikonloppuna ollaan menossa Honkilahdelle mökille. Lauantaina on Tuomaksen serkun häät, mutta tänä iltana, huomenna ja sunnuntaina on tarkoitus tehdä jälki. Tuomas pääsee nyt tekemään jälkeä ja tarkoituksena on tehdä suht samanlainen jälki, kuin tiistainakin. Alkuun en viitsi pelkkää keppiä laittaa, kun alussa on kuitenkin enemmän vauhtia. Loppua kohden vauhti hiljenee ja on parempi mahdollisuus, että Iines merkkaa kepin.