Eilen tehtiin Iineksen kanssa oikein pitkä remmilenkki. Omistajalla oli siinä aikaa ajatella käppäillessään. Olen miettinyt pitäiskö hommata Iinekselle kuonopanta, kun olen niin kyllästynyt kaahotukseen ja kuumumiseen.Tykkään tehdä kunnon kävelylenkkejä, mutta nyt tuo muiden koirien ohitukset on niin paljon ärsyttänyt, että ei olla oikein kunnon lenkkejä päästy tekemään. Päätin nyt sitten vielä yrittää ruuan kanssa ohitusta. Pitää ottaa vain tosi tiukka linja ruuan suhteen. Lenkillä saa ruokaa ja koulutuksessa, muuten ei. Tuntuu vaan tosi raa'alta jättää oma pieni muppe ilman apetta.. Huoh. Mutta jos sitten ruoka alkaisi olla suuremmassa roolissa Iinekselle. Kaupasta ostin eilen broileria, jos se menisi paremmin alas kuin nappulat. Mietin jo, jos ottaisin lenkille lelun mukaan, jolla kiinnittäisin Iineksen huomion, mutta lelu taas nostaa koiran kierroksia ja haluaisin, että ohitukset menisivät rauhallisesti.

Tiedän, että tämä on pitkä projekti, mutta nyt vain tuntuu niin toivottamalta koko homma. Jokin aika sitten Iines tarjosi tosi hienosti kontaktia. Nyt ollaan menty takapakkia. Koira ei paljon korviansa lotkauta, kun se on hihnassa. Kun mennään ulos niin intoa ja energiaa on tietenkin tosi paljon, kun Iines on ollut päivän yksin kotona. Voi olla, että osaltaan Iineksen ikäkin tekee temppuja. Koira selvästi testailee voisiko tehdä sittenkin näin vaikka ei ole koskaan saanutkaan tehdä. Itselle pitäisi saada jostain pitkää pinnaa ja taistelutahtoa. Onneksi ollaan menossa juhannukseksi mökkeilemään niin saa koira rauhassa kaahottaa vapaana.

Lueskelin blogista miten meidän ohitukset on viime kuukausina sujuneet ja onpas ollut tahkoamista. Hyvin sujui, kun oli vinkulelut mukana, mutta niistä Iines kerää kierroksia. Yritetään nyt sitten vaan jatkaa tällä 'ruokaa naamaan' -linjalla ja toivotaan, että tuloksia alkaisi tulemaan. Muuten mä pakotan Tuomaksen ottamaan mun kanssa pelottavan suuren asuntolainan ja ostamaan talon jostain keskeltä korpea...