Tottista ollaan käyty vääntämässä tällä viikolla kahdesti. "Penturyhmän" treenit oli maanantaina ja Iineksen kanssa käytiin eilen kahdestaan.

Maanantaina oli paljon häiriötä. Alussa leikitin Iinestä ja sen jälkeen ruvettiin hommiin. Perusasentoa + muutaman askeleen seuraamisia, nämä jees. Tuomarintervehdyksessä Iines ihmetteli, että mitä me käsiä Heinin kanssa vatkataan. Tähän lisätreeniä. Haluan, että koiran kontakti pysyy minussa. Sitten otettiin BH:n kaupunkiosuustreeniä. Päivi ajeli autolla kentälle ja me Iineksen kanssa koitettiin käyttäytyä. Huomaa hyvin, ettei tällaista ole treenattu. Iines oli kummissaan. Seuraavaksi tuli tiellä vastaan pari lenkkeilijää ja koira. Kumma kyllä ihmiset kiinnostivat enemmän, kuin koira. Henkilöryhmä otettiin tällä kertaa niin, että ihmiset liikkuivat. Tästäkin tarvitaan lisätreeniä. Loppuun vielä luoksetulo. Vauhdikas niin kuin aina :)

Treenien jälkeen otin vielä hetkeksi Iineksen autosta pihalle ja Iineksen piti seisoskella rauhassa. Leena seisoi Iineksen vieressä, mutta ei vielä otettu kopelointia kummemmin. Ihmistotutusta pitäisi saada kyllä viikoittain... Rauhoittumistreenitkin ovat aivan unohtuneet. Pitää ottaa taas päivittäiseksi tavaksi.

Eilen käytiin Energia Areenan märällä parkkiksella treenaamassa. Alkuun leikkiä, perusasentoa + muutaman askeleen seuraamista. Perusasentoa Iines tarjoaa todella mielellään. Hieman oli ongelmana irroitus. Ei meinannut patukasta luopua. Irroituksen sain leirin jälkeen tosi hyväksi. Piski varmaan testaileen tarvitseeko sittenkään irti päästää... Muutamia maahamenoa otettiin. Pari kertaa meni maahan istumisen kautta, mutta näistä en palkannut, kun haluan että Iines menee maahan seisomasta. Kotona ollaan treenattu eteenistumista iltaruuan yhteydessä. Asento on nyt suorempi, kuin kun palkkaan lelulla. Iltaruuat ja ruokakuppi olivat mukana ja kokeilin ulkona miten tämä sujuu. Pari toistoa otettiin ja hyvin meni. Loppuun vielä hetki paikkamakuuta ja palkaksi loput ruuat.

Ensi viikolla ei päästäkään tottistreeneihin. Juhannuksen jälkeisellä viikolla on viimeiset treenit. Katselin juuri millaisia tavoitteita olen tälle keväälle tehny. Tavoitteena oli, että keväällä Iines kykenee treenaamaan häiriön alla ja että osataan kevääksi suunnitellut liikkeet. Hyvin ollaan tavoitteeseen päässeet :) Keskittymiskyky on parantunut huomattavasti ja lelu toimii palkkana hyvin.