Käytiin ottamassa kimpassa tottista Raisan, Annikan ja Kirsin kanssa Järvenpäässä. Edelleen tuskailin perusasennon kanssa. Iines tulee hienosti perusasentoon, jos tulee minun takaani. Edestä tullessa ei onnistu niin hienosti.

Keskittymistä koitin treenata, mutta tuntui, etten itse keskittynyt treeniin tarpeeksi ja koira haahuili. Ensi kerralla pitää olla enemmän ajatuksella mukana. Lyhempi treeni ja minun pitää vaatia koiralta, että nyt tehdään hommia tai joutuu autoon ihmettelemään.

Pienen tauon jälkeen otin Iineksen uudestaan kentälle ja leikitin sitä. Muutama maahanmeno, leikkiä ja autoon. Nyt oli koirakin paremmin juonessa mukana.

Lopuksi otettiin vielä siedätystreeniä. Seisotin Iinestä ja Kirsi silitteli Iinestä. Täytyy alkaa ottamaan Iineksen kanssa tätä treeniä myös tutuilla ihmisillä. Koiruutta selkeesti ärsyttää, kun tullaan hiplaamaan, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Ei venkoile vastaan, kun seisotan vaan ottaa sen jo tyynesti.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

 

Treenisuunnittelua

 

Viikonloppuna treenaillaan mökkipihan rauhassa seuraamista muutamia askelia ja pallolla palkkausta. Lisäksi otan naksuttimen mukaan ja treenaillaan nopeita maahanmenoa ja istumisia. Ruokapalkalla meinaan treenailla perusasentoa ja otetaan pepputreeniä. Tiinan neuvomia hengitysharjoituksia pitää myös ottaa.

 

Ensi viikon treenit

 

Ensi viikolla tottistellaan useampaan kertaan. Maanantaina Helenan ja holsku-Konnan kanssa, tiistaina on treenit Riihimäellä ja keskiviikkona treenataan Raisan ja Lauran kanssa. Perjantaina holskuillaan vielä Järvenpäässä.