Iineksen parannellessa tassua olemme keskittyneet ulkoiluun ja kotitottisteluun. Hommasin kuonopannan parisen viikkoa sitten ja tuntuu, että koira ottaisi rauhallisemmin sen kanssa. Turha ryykiminen ja häseltäminen on jäänyt pois tai ainakin vähemmälle. Koirien ohituksiin panta ei ole auttanut eikä auta vieläkään mitkään ääntelyt ja ruoka. Maanantaina mennään treffaan Kirsiä ja saamaan uusia vinkkejä.

Viime viikolla oltiin ulkoilemassa Raisan ja Kujeen kanssa. Hypättiin metroon Ruohalahdesta ja mentiin keskustaan. Metrossa yksi mies alkoi silittämään Iinestä, ennen kuin ehdin sanoa, ettei saa. Iines siihen sitten totesi miehelle, että pöö, näpit irti. Harmitti tuo tilanne, mutta pitää vain olla jatkossa tiukempi ihmisten ja koiransa suhteen. Keskustasta sitten käppäiltiin takaisin Ruoholahteen. Muutama koiran ohitus meni aivan penkin alle, pari meni paremmin. Päätettiin, että tehdään samainen lenkki vielä uudestaan.

Eilen käytiin poistattamassa tassusta tikit. Sen verran haava oli kumminkin auki, että Iines sai vielä viikon antibioottikuurin sekä sidettä pitää vielä pitää tassussa. Näin ollen meiltä jää sitten holskujen erkkari väliin... Treenitauko jatkuu myös koska en halua ottaa riskiä, että tassu aukeaisi.

Kaikenlaista mielenkiintoista on luvassa lähiviikoiksi

Parin viikon päästä ollaan menossa Tiinan luo tottisoppiin. Sitä odotan kyllä todella paljon. Täytyy kysellä Tiinalta vinkkejä noutoon. Ollaan treenailtu nyt kotona vasta sitä, että Iines ottaa kapulan suuhunsa aivan hetkeksi. Lisäksi haluaisin treenata kesän aikana seuraamista ja paikkamakuuta.

Iines pääsi varalle MH-luonnekuvaukseen 10.8.! Toivottavasti luonnekuvaus ei täyty springereistä, jotta päästään osallistumaan.

Lisäksi olen ilmoittanut meidät Aptuksen järkkäämälle agilityn alkeiskurssille, joka alkaa 4.8. Toivottavasti päästään sinne mukaan :) Kurssin vetää Raisan kaveri, joka itse kisaa koiriensa kanssa. Raisan suosituksesta päädyinkin tuohon kurssiin. Nähtäväksi jää miten innostun agilitystä. Odotukset ovat ainakin korkealla!

Viikonlopuksi lähdetään mökille. Käytiin äidin kanssa muutama viikko sitten käppäilemässä lähimetsissä ja bongasin hyviä jälkipaikkoja. Joten useamman jäljen meinaan Iinekselle tehdä viikonloppuna. Tuomas lupasi tehdä pari jälkeä ja katsotaan, jos saisin jonkun muun tallaamaan vaikka yhden jäljen. Niin saisin Iinekselle muitakin jälkiä, kuin vain itse tehtyjä. Tassu varmaankin kestää jäljestämisen. Kiva päästä koiran kanssa puuhaamaan muutakin kuin remmilenkkeilyä.