Viikonloppu vietettiin vanhempien mökillä talkoissa. Purettiin vanha homeinen mökki ja pojat auttoivat uusien kattopeltien laitossa.

Lauantaina päivällä huomasin, että Iines juoksenteli kolmella jalalla. Innoissaan se kuitenkin toi lelua ja ajattelin ensiksi, että se on vain nutkauttanut tassunsa. Tarkempi tutkiminen osoitti, että oikean takajalan polkuanturassa oli palkeenkieli, josta vuoti verta. Aloin sitten soittelemaan eläinlääkäreitä läpi. Useammalle soitin, mutta vain Lahdessa vastattiin. He eivät aluksi suostuneet ottamaan meitä, kun emme olleet heidän päivystysalueellaan, mutta onneksi kuitenkin sinne päästiin.

Eläinlääkäri totesi, että parempi poistaa osa polkuanturasta. Reunaan ei olisi kuitenkaan tullut verenkiertoa. Iines nukutettiin ja tassu operoitiin. Kolme tikkiä ja pari viikkoa "sairauslomaa".


Lauantai-ilta menikin sitten lepäillessä.


Sunnuntaina Iines istui jonkin aikaa hihnan jatkona.
Päästettiin otus kuitenkin vapaaksi, kun hihnassa olo kuumensi liikaa tunteita.
Lauantainen koettelemus selvästi väsytti sen verran, että yllättävän rauhallisesti Iines otti.


"Syön tuon puudelin ohimennen tuosta.."
Siiri-parka sai kärsiä myös Iineksen kipeästä jalasta. Iines nimittäin purki kiukkuaan ja kipuaan Siiriin. Ihmeellisiä ärinöitä ja purinoita. Yleensä koirat nimittäin tulevat hyvin juttuun.


Välillä tultiin sisälle lepuuttamaan tassua.

Meillä nyt sitten alkoi parin viikon treenitauko. Kotona ollaan kyllä treenailtu, että koira saa puuhaa. Lenkit ovat myös olleet aikas lyhyitä. Maanantaina käytiin Kaarinan, Nikon ja koirien kanssa ulkoilemassa, mutta muuten ollaan hengailtu lähipellolla. Kovalla alustalla Iines selvästi varoo tassua enemmän, joten pitää nyt vain ottaa iisisti, että tassu paranee kunnolla.

Itse lähden huomenna Islantiin ja Tuomas jää Iineksen kanssa kahden. Ensi viikoksi pitäisi varata tikkien poisto. Toivottavasti kinttu on sitten jo kunnossa.