Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi hurautettiin Iineksen kanssa Vammalaan Annea ja koiria treffaamaan. Sää ei meitä suosinut. Matkalla tuli vettä niin paljon, että jouduin hetkeksi ajamaan huoltoaseman pihaan odottelemaan, että sade vähän laantuisi. Koko päivän satoi vettä. Välillä tihuttaen, välillä aivan kaatamalla. Illalla oltiinkin sitten koko jengi aivan uitetun näköisiä.

Treenipäivä aloitettiin tottiksella. Otin lyhyen pätkän Iineksen kanssa. Virtaa oli hieman liikaakiin ja kauaa en jaksanut koiran kanssa hinkuttaa. Hyvä muistutus, että Iinestä pitää lenkittää kunnolla ennen tottista. Anne treenasi Ruman ja Astan kanssa sekä Annen mies Lauri malejensa kanssa. Välillä käytiin katsomassa malinois-Urhon peltojälki.

Annen kavereiden kanssa suunnattiin sitten jäljelle. Iinekselle laitoin neljä keppiä jäljelle. Kaksi ekaa meni jees, kun oli purkki ja kansi keppien alla. Mutta kun oli pelkät kepit maassa, meinasi koira mennä vauhdilla ohi. Vauhtia oli tosi paljon ja minä hölmönä menin vauhdilla perässä. Olisi pitänyt vain jarrutella... Hyvin pysyi hyvin jäljellä, keppitreeniä pitää vain ottaa ja paljon.

Jäljen jälkeen testattiin vieläkö Iines ja Asta tulevat juttuun. Eivät tulleet. Seurauksena oikea kissatappelu kahteen kertaan. Asta joutui sitten autoon ja käytiin tekemässä pieni lenkki Iineksen ja malinoispentu-Ruman kanssa. Nämä kaksi tulivat hyvin juttuun ja juoksentelivat innoissaan.

Ennen kotiin lähtöä kävin vielä katsomassa Annen ja Ruman peltojäljen ja Annen kaverin peltojäljen. Kahvittelun ja vaatteiden vaihdon jälkeen kotimatkalla. Puuhakas treenipäivä.