Tottisryhmän kanssa oltiin treenailemassa Leppävaaran urheilupuiston liepeillä. Ennen treenejä lenkkeiltiin urheilupuiston hiekkateillä. Käveltiin jalkapallokenttien ohi ja Iinestä kovin kiehtoi juoksevat palloilijat ja erityisesti heidän pallonsa. Voi olla, että pieni holskuneiti ei kuitenkaan olisi ollut haluttua peliseuraa…

Kävelylenkin jälkeen otin Iinekselle lyhyen treenin; istumista, maahanmenoa ja perusasentoa. Virtaa oli ja päätin palkkailla vain ruualla. Liikkeet ovat kyllä tosi nopeita. Pikkaisen lisää vielä malttia niin hyvä tulee.

Ennen tottisteluja ehdittiin vielä haukuttaa Ramonaa. Minä menin puskaan ja palkkasin Leenan ohjeiden mukaan Ramonaa. Kova haukku lähtee niinkin pienestä otuksesta. J

Treenit otettiin nurmikentällä, jossa saatiin kunnon häiriötreeniä. Nurmialueen vieressä oli skeittiramppi, ohitse pyyhälsi lenkkeilijöitä ja koiranulkoiluttajia. Ja jotta treeni ei kävisi liian helpoksi, otettiin vielä kaksi koiraa samaan aikaan. Iines pääsi ensimmäiseksi hommiin. Samaan aikaan treenailivat bortsu-Nana ja Daniela. Ruokapalkalla nytkin aloitettiin. Sai pahimpia kierroksia pois. Tuomarintervehdyksessä ponkaisi Leenan kättä kohti, otettiin uudestaan ja nyt sujui. Pauliina tuli vielä tuomaroimaan. Tuomaroinnin jälkeen ehti hypähtää Pauliinaa vasten. Hitsi, että näitä tilanteita pitäisi treenata enemmän! Olin mukamas näppärästi laittanut koiran kiinni treeniliiviin.. No eihän se viritys kestänyt pomppivaa holskua. Pääsen siis liivinkorjauspuuhiin.
Henkilöryhmässä Iinestä ei haitannut ihmiset. Mukavaa, kun ruoka on alkanut maistumaan myös treeneissä. Palkkailin myös maahanmenoista.
Lopussa meinasi kuumua Nanan ja Danielan leikeistä. Otettiin sitten oma narupallo esiin ja narupallo vei voiton. Loppuun vielä luoksetulo ja leikkipalkka.

Tottistreeneistä kurvattiin sitten näyttelypuudeloimaan.