Ajeltiin Iineksen kanssa maanantaipäivän ratoksi Kirkkonummelle esinejahtiin. Päivin kanssa tallattiin noin 20 x 50 metriä kokoinen ruutu. Iinekselle esineenä Päivin hanska, joka vietiin ruutuun niin että Iines näki. Eka meni hienosti, tokalla kerralla taisi pudottaa esineen ja käväistä ruudun reunalla, tuli sitten takaisin poimi esineen ja toi minulle. Ei aivan nähty oliko koiralle hanska suussa vai ei.. mutta onpa outoa, jos se noin teki.

Otin helpomman treenin, kun Iineksellä on ollut ongelmia, jos se ei näe, että esine viedään ruutuun. Pitää alkaa kyllä pikkuhiljaa vaikeuttamaan.

Esineiden etsinnän jälkeen otettiin vielä ohituksia. Hieman koira keräsi kierroksia, mutta laski karvansa ja suu pysyi kiinni. Hyvä tyttö!

--

Illalla käveltiin vielä kauppaan koko kööri. Me Iineksen kanssa odoteltiin, kun Tuomas kävi tekemässä ostokset. Kotimatkalla tuli pari koiraa vastaa. Ekasta selvittiin ilman murinoita, mutta Iines teki ihme syöksyn sitä kohti vaikka oltiin jo miltein ohi. Toka otettiin sitten ihan treenin kannalla. Karu pullo joutui valitettavasti hommiin... Harmitti tuo ihme syöksähdys, kun muuten on mennyt niin hyvin. Tuomas lohdutteli, että koira on jo paljon parempi, mutta itsestä pienetkin takapakit tuntuvat tylsiltä. Vaikka pitäisi asennoitua, että takapakkeja varmasti tulee.