Viikonloppu meni mökkeillessä Jaalassa. Jälkeä piti tehdä kovin, mutta kerran jaksoin vain kunnostautua. Sekin jälki oli lyhyt ja vielä pelkkien purkkien kanssa. Joten ei siitä sitten sen enempää...

1907843.jpg
Renttu ja Iines

1907856.jpg

1907874.jpg
Hieman jäin muista jälkeen, kun piti kuvailla luonnon ihanuuksia...

1907879.jpg

1907888.jpg

1907892.jpg

1907895.jpg
Iines löysi jälleen kiven.

1907900.jpg
Iines "Daiju" Koiranen

Yhden ärhäkän Iines onnistui viikonlopun aikana kehittämään. Oltiin juuri syöty ja koirat olivat tulossa keittiöön ja siitä sitten lähti hirveä älämölö. Mikan kanssa sitten kiskottiin otuksia irti. Meidän daiju siinä oli kyllä pahempana. Renttu ei varmaan tajunnut edes mikä toiselle tuli. Että kiukutti. Iines sitten istui hetken aikaa makuuhuoneessa ja minä puhisin kiukkuani sohvalla. Ei sitten ollut enää Iineksellä keittiöön asiaa.

Välillä tuntuu, että Iines on ennemminkin pieni sika kuin koira. Vaikka osaahan se olla ihanakin. Eilen illalla tuli viereen köllöttelemään lattialle ja oli niin söpöä. Kunnes istui isolla ahterillaan mun pään päälle.

---///---///---///---///---///---///---///---///---

Sunnuntaina oli vielä tottistreenit Talissa. Otettiin muutamia hyppyjä ja a-estettä. A-este meni ihan jees, mutta hypyissä Iines ei meinannut tajuta hypätä yli. Puikkasi vaan vauhdilla esteen sivusta hakemaan palkkaa. Ei ottanut patukkaa, kun ärjäisin vihaisena. Hyppy onnistui vasta, kun heitin patukan esteen yli.

Seuraamisessa Iines keräsi patukasta kierroksia eikä keskittynyt. Otin sitten ruoka palkalla ja parempaa oli. Luoksetulo oli vauhdikas ja hyvin malttoi odottaa käskyä tällä kertaa. Heitin palkan vasemmalla puolelle ja tämä tuli Iinekselle yllärinä. Oli jo kaartamassa oikealla puolelle.

Tylsä fiilis vain jäi treeneistä. Itse olin väsynyt ja koiran temput ärsyttivät tavallista enemmän. Pitäisi jättää treenit väliin, kun on tällaiset fiilikset. Tai sitten ottaa jotain superhelppoa, josta voi koiralla hyvällä mielellä palkata. Jospa tänään olisi omistaja paremmalla tuulella treeneissä.