Töitten jälkeen hurautettiin Histaan ottamaan viestitreenit Leenan ja Simon kanssa. Saatiin Iinekselle hyvää häiriötreeniä Lilistä. Lilillä riitti virtaa ja Iines koitti myös kerätä kierroksia. Kerran sai vettä naamaansa, kun ei meinannut asettua.

Parit ekat pätkät menivät hyvin. Kolmannella ja neljännellä pätkällä pysähtyi haistelemaan kohtaa, jos pojat olivat aikaisemmin seisoskelleet. Vikalla pätkällä näin kuin koira pysähtyi ja kutsuin sitä. Lähti vauhdilla tulemaan. Tämmöistä ei ole aikaisemmin sattunut. Onneksi ekalla pysähtymisellä osasi tehdä oikean ratkaisun eikä kääntynyt takaisin.

Vikalla pätkällä saatiin ekstrahajuja viestibaanalle. Polulla kävi nimittäin kääntymässä kaksi sakemannia omistajineen. Lili oli juuri ohittanut kohdan, kun seurue ilmestyi metsästä.

Tuomas lähti treeneistä suoraan nyrkkeilemään. Lili juoksi muutaman etapin Iinestä enemmän, joten minä ja Iines käytiin tekemässä jäähdyttelylenkki. Löydettiin todennäköisesti vanha kaatopaikka. En tiedä olisiko sinne saanut mennä palloilemaan, mutta mentiin silti. Kun olimme kavunneet ison mäen ylös, löytyi mahtava tasainen alue. Iines pääsi viipottamaan irti ja nautti selvästi. Oli oikein mukava lenkki.

Lopuksi kävin vielä Ramonan haukuttavana.