Aamusta kurvastiin Perkkaalla Minnan treeneihin. Ohitukset sujuivat treeneissä hyvin. Koitettiin saada Iinekselle treeniä myös siitä, ettei kiskomalla pääse haluttuun päämäärään vaan vain kuin remmi on löysällä. Iinestä ei mun ja Minnan "virittämät ansat" kiehtoneet vaan koira napitti vain mua. Tokalla treenikerralla saatiin myös hyvä ohitustreeni pikkukoirista, jotka menivät kentän poikki. Toinen niistä kimitti Iinekselle ja Iines keräsi kierroksia, mutta luopui. Muilta treeniläisiltä sain palautetta, että tässä tilanteessa kiristin remmiä. Pitänee kiinnittää tähän taas huomiota.

Treenien loputtua kolme koirakkoa lähtivät kimppakävelylle. Meitä ei huolittu juoksujen vuoksi mukaan, joten käveltiin pienen välimatkan päässä perässä. Iines oli aivan villinä ja menossa muiden perään. Ihme vikinää ja sinkoamisia seurasin ja eihän otukselle voinut, kuin nauraa. Aivan koominen tapaus. Hyvää treeniä kyllä saatiin, kun hiivittiin toisten perässä. Hiekkakentälle kun päästiin aussie-Iitu rähähti Iinekselle ja Iines vastasi. Tästä hyvästä Iines sai vettä päähänsä. Käytiin ottamassa vielä parit luopumiset, jotta saatiin hyvä päätös treenille.

Kotoolta lähdin sukkelaan ajelemaan Nurmijärvelle veljen perhettä muuttamaan. Iines-parka vietti päivän yksin. Oli kyllä onnellinen otus, kun tultiin kotia. Illasta otettiin vielä hieman perusasentoatreeniä. Hienosti koira hakee oikeaa paikkaa. Lisäksi treenattiin istu, maahan, seiso -treeniä. Seisomisessa Iines tarvitsee edelleen käsiapua, mutta istu ja maahan sujui hyvin.