Viime viikolla ei käyty kertaakaan juoksemassa, kun olo oli niin vetämätön. Nyt on ollut pari päivää jo pirteämpi olo ja kroppa kaipasi lenkkiä. Käytiin Veijariklubin jälkeen hakemassa Tuomas kyytiin ja mentiin Petikkoon juoksemaan. Juoksu kulki yllättävän hyvin viikon tauon jälkeen. Ei ollut ollenkaan tuskainen olo ja olisi voinut juosta pidemmänkin matkan.

Yksi koira tuli lenkillä vastaan. Ohitustilanne ei sujunut kovinkaan mallikelpoisesti... Mietittiin lenkin jälkeen, että noissa tilanteissa jatkossa mennään vaan ohi. Nyt ohituksesta tulee isompi juttu, kun ensiksi juostaan sitten pysähdytään kun toinen koira tulee vastaan. Yleensähän juoksulenkeillä on ohitukset sujuneet hyvin. Lenkillä tuli myös vastaan mies rullasuksilla

Parkkipaikalle kun päästiin, oli siellä kääpiösnautseri, joka räksytti meille. Iines otti asian lungisti. Vilkaisi vain räksyttäjää ja katseli sitten aivan muualle. Hyödynsin tilanteen ja jäätiin hetkeksi palloilemaan parkkipaikalle. Iinestä ei toinen koira kiinnostanut tippaakaan.