Jälkitreeneistä suuntasimme viestitreeneihin. Iines juoksi yksinään, kun paikalla oli aluksi vain me ja Ari. Matkaa oli ehkä parisen sataa metriä. Tuomaksen päästä lähetettäessä Iines teki pari kertaa niin, ettei meinannutkaan lähteä. Kattelin blogimerkintöjä ja viimeksi on ollut tätä ongelmaa kesäkuussa. Pohdittiin sitten Arin kanssa, että miten seuraavat treenit otettaisiin. Ari ehdotti, että voisimme kävellä kaikki kolme b-pisteelle ja sitten minä voisin kävellä takaisin a:lle joko koiran kanssa tai ilman.

Iines on juossut todella varmasti viimeisimmissä treeneissä, kun on ollut myös muita koiria radalla. Ehkä juokseminen on kuitenkin helpompaa, kun näkee muiden lähtevän. Ja hajut ovat tietenkin vahvempia, kuin silloin kun yksinään juoksee. Emme myöskään ole treenanneet pitkään aikaan. Enemmän treeniä tarvitsisi siis tähänkin.

Seuraavat viestitreenit on parin viikon päästä. Sovittiin Tuomaksen kanssa, että käymme lauantaina ottamassa treenit kahdestaan, niin tulee sitten kahtena peräkkäisenä päivänä treenattua viestiä.