Tuuli ei vaan ottanut laantuakseen. Tuntui, että juoksulenkin jälkeen tuuli vielä kovemmin ja satoi enemmän. Kävin pikaisesti kotona suihkussa, vaihdoin kuivat kamat ylle ja lähdin Leenan ja Piian kanssa tottistelemaan.

Hieman myöhästyin sovitusta ajasta. Leena ja Piia haukuttivat juuri Ramonaa, joten tottiksia en missannut.

Iines pääsi toisena hommiin. Otettiin (yllätysyllätys) seuraamista. Tänään se oli paljon parempaa! Pääsin muutaman askeleen ja koira piti kuin pitikin paikkansa eikä edistänyt. On treenaamisella ihmeellinen vaikutus :)  

Seuraamisen lisäksi otimme luoksetuloharjoituksia. Iines mielellään ennakoisi. Hän kun tietää mitä olemme tekemässä niin mitä siinä turhia odottelemaan. Leena ehdotti, että tekisin kaiken niin kuin yleensä, mutta en kutsuisi koiraa luokseni vaan palaisin palkkaamaan sen. Tämä oli hyvä idea. Pitää lisätä meidän treenilistalle.

Piia tuli lopussa meidän viereen seisoskelemaan. Hänen hihansa kosketti Iineksen päätä eikä Iines tästä piitannut. Kerran Iines haisteli Piian kättä, mutta muuten ei oikeastaan kiinnittänyt Piiaan mitään huomiota.

Treeneistä jäi hyvä mieli. Ihanaa, kun seuraamisessa tapahtuu kehitystä. Olemme takunneet niin pitkään paikallaan, että alkoi jo aivan tuskastuttamaan. Huomenna mennäänkin Raisan kanssa treenailemaan. Toivottavasti Iines on yhtä hyvä huomenna, kuin tänään.