Tuomas lähti töitten jälkeen ostamaan autoon osia ja me tytöt lähdimme kävelemään häntä vastaan. Hyviä ohitustreenejä saatiin taas. Lisäksi kävi lenkillä yksi nolo juttu... Iines mokoma liukas silakka hyppäsi valjaistaan kirjaimellisesti ulos ja juoksi tervehtimään vanhaa setää ja hänen labbistaan. Pahoittelin tapahtunutta miehelle todella paljon, mutta hän ei ollut moinaskaan. Iineskin käyttäytyi hienosti. Sain nappaistua koira valjaisiin, kun parivaljakko jatkoi matkaa ja silloin piti hieman ärjäistä toiselle koiralle.. Mokoma. Menee sitten ne valjaat myyntiin ja tästä lähtien kuljetaan otuksen kanssa pannassa. Tämän episodin jälkeen tuli vastaan rottweileri, jota Iines alkoi tuijottamaan oikein kunnolla. Luopui kuitenkin ja päästiin ohi.

Illasta suunnattiin Lepuskiin ottamaan tottista Leenan ja Ramonan kanssa. Aluksi otettiin perusasentoa. Leena naksautti ja minä palkkasin naksusta. Lyhkäisiä muutaman askeleen seuraamisia otettiin myös. Minun pitää alkaa nyt todenteolla kiinnittämään huomiota vauhtiin. Lähden aivan liian rivakasti kävelemään. Eron huomasi, kun lähdin hitaammin niin koira ei edistänyt. Treenailtiin myös liikkeestä istumisia ja maahanmenoja. Ihmeellisen hitaasti Iines meni maahan... Pitää ottaa kotona maahanmenoa ja istumista. Iineksen maahanmeno on ollut tosi nopea ja nyt se oli hidas. Mietin, että olisiko maahanmeno hidastunut, kun otan monesti irroituksia käskemällä Iineksen maahan. Seisomisesa meinaan vaihtaa käskyä, joten sitä emme tällä kertaa treenanneet.

Lopuksi otimme molemmat koirat samaan aikaan häiriön alla puuhastelemaan. Iinestä hieman istuttelin, mutta en oikeastaan tehnyt kummempaa. Lyhyen paikkamakuun otimme myös, mutta se meni aivan penkin alle. Iines koitti nousta monesti eikä olisi malttanut millään pysyä maassa. Kylmähän maassa oli varmasti makoilla.. Kotitreeniä sitten tästäkin vain.