Sairaslomailu ei sovi minulle. Pitäisi levätä, mutta kun ei jaksaisi… Ohjatut treenit meiltä jäi väliin koipeni takia koko viikolta. Agilityyn en uskaltanut lähteä toikkaroimaan enkä riekkulelupalkkausta voinut ottaa tottiksessa, joten harjoiteltiin sitten siististi sisätiloissa. Saikkupäivien aikana opetin Iinekselle uusia temppuja. Koiruus osaa nyt pyörähtää 360 astetta itsensä ympäri. Ympäri-sanaa Iines ei vielä osaa, mutta käsimerkistä pyörähtelee vauhdilla ympäri kumpaankin suuntaan. Kurre-temppu eli takajaloilla istuen etutassut somasti ylhäällä on vielä hieman hiottavana.. Kumarrusta aloin myös opettamaan, mutta tajusin että sekoitan vain koiraa. Olemme nimittäin treenanneet maahanmenoa urakalla ja en halua Iinestä nyt tässä sekoittaa. Vahvistelin pois-käskyä, kun siitä ei aina muista palkata. Lisäksi olen lähetellyt koiraa häkkiin eripituisilta matkoilta.

Temppuilujen lisäksi olemme lenkkeilleet. Onneksi kinttu kestää jo paremmin kävely vaikka kipeytyykin vielä hieman. Pari päivää sitten Iines kaivoi kuoppaa pellolle. Annoin sen puuhata, kun yleensä se lopettaa kun saalista ei löydy. Mutta nytpä sitten löytyikin hiirenraato! Oi onnellisuus, miten tyytyväinen elukka oli. Onneksi Iineksessä on sen verran kaupunkilaiskoiran vikaa, että se vaihtoi kuolleen hiiren broileripyörykkään. Jos se ei olisi vaihtanut, niin olisi mun puolesta saanut syödä sen hiiren. Kuolleisiin hiiriin minä en koske.

Ohitukset ovat viikolla sujuneet hyvin. Iineksen kanssa on nykyään mukavaa lenkkeillä. Yhtenä iltana oltiin Tuomaksen ja Iineksen kanssa ulkona. Tuomaksella oli koira ja minulla pullo. Pulloa ei tarvittu koska Iines näki vain Tuomaksen ja lihapullat. Hieman koira välillä kaahotti menemään, mutta vastaantulevasta koirasta luopui hienosti.

Eilisen lenkin yhteydessä käytiin ottamassa muutama maahanmeno Energia Areenan parkkiksella. Maahamenoja pitää treenata enemmän ulkona. Iines jäi hieman ilmaan ekalla käskyllä. Kylmä ja märkä maa tuntuivat selvästi inhottavalta. Muutaman toiston jälkeen meni paremmin maahan.. Lisää treeniä siis.

Aamulla saatiin todella onnistunut ohitus. Iines luopui naapurin mopsista ilman ohi-sanaa! Kun olimme mopsin kohdalla, vähän matkan päästä alkoi pikkukoira haukkua Iinekselle. Iineksellä oli hieman irokeesi pystyssä, mutta suu pysyi siististi supussa. Ihan elukka :)