Perjantaina käytiin Millan ja Nemon kanssa ulkoilemassa. Iines ei ollut yhtään niin narttu kuin viimeksi. Narttumainen se oli ja välillä ilmaisi mielipiteensä kärkkäästi Nemolle, mutta kuitenkin koirat juoksentelivat kimpassa eikä meno ollut viimekertaisen kaltaista ärinää. Nemo oli rakastuneen oloinen ja Iinestä välillä selvästi ällötti Nemon hempeily.

Tuomas kepoili kiitettävästi lauantaista sunnuntaihin, kun minä olin humpalla ja yökylässä Salossa. Lauantaina parivaljakko oli tehnyt pitkän lenkin ja pakannut mun kenkiä. Tai Iines ei ollut saanut pakkaamiseen osallistua, mutta oli hengessä mukana

Tänään käytiin Raisan kanssa treenaamassa agilityä Ojangossa. Iines keräili kierroksia oikein urakalla aluksi.. äh ja voi. Minua harmitti, kun en osaa luottaa Iinekseen, kun se on kiekoilla ja kun lähistöllä on haukkuvia koiria.

Jätän agilityn nyt oikeasti hetkeksi tauolle. Keskityn tottikseen ja koiran yleiseen hallintaan. Täytyy keväämmällä miettiä agilityn jatkamista uudemman kerran. Nyt ei riitä paukut tähän hommaan.