Viikko on mennyt vauhdilla. Hirmuisesti ei olla ehditty treenailemaan. Tottista olemme ottaneet hieman lenkkien yhteydessä. Ensi viikolla pitää taas ryhdistäytyä, kun päästään normaaliin arkeen kiinni.

Iineksen kierrokset ovat lenkillä laskeneet. Yksi räyhäys ja oikeastaan tempoilu sattui oisko ollut tiistaina. Minua alkoi sapettaan tapaus oikein huolella ja päätin siirtää koiran käsiruokintaan. Kummallisesti on taas kontakti parantunut, kun ruokaa saa vain kädestä. Jatkamme näin nyt jokin aikaa.

Mukavaa, kun remontti alkaa olla loppusuoralla. Huomenna olisi tarkoitus kiikuttaa sänky jo uuteen asuntoon ja lauantaina seuraavat loput kamat. Pitää viikonloppuna totutella Iinestä yksinoloon, ettei maanantaina tarvitse jäädä ensimmäistä kertaa kokopäiväksi yksin uuteen kotiin.

Tämän viikon ainoiden virallisten treenien virkaa hoiti Saa koskea ja katsoa -kurssi. Aloitettiin makkararingillä ja Iineksestä se oli aivan yhtä outoa, kuin viimeksikin. Pöh vaan sullekin. Toinen harjoitus tehtiin niin, että laitoin Iineksen kiinni ja ihmiset vuoron perään tulivat meitä kohti ja syöttivät Iinekselle lihapullaa. Tämä oli Iineksestä mukavaa. Ihmiset eivät olleet yhtään niin hirveitä, kuin istuessaan. Hieman koiran häntä oli alhaalla, mutta irokeesi pysyi alhaalla. Viimeinen harjoitus tehtiin, niin että me kierrettiin Iineksen kanssa ympyrää ja ihmiset ohittivat meidät ulkokautta. Hyvin sujui.

Illasta tuli Outi vielä käymään uudella kämpällä. Varustin Outin hyvällä satsilla lihapullia. Iines päästi aluksi haukut, mutta kun tajusi mitä Outilla on kädessä, meni koira hiljaiseksi. Lihapullien jälkeen Outi antoi Iinekselle vielä nappuloita. Tämän jälkeen Outi olikin Iineksestä vallan ihana. Outi sai silitellä ja rapsutella Iinestä mielin määrin. Välillä piti sanoa Iinekselle, että mees välillä veks, kun liian tuttavallinen ja ihastunut holsku saattaa olla myös aika ärsyttävä.