Aamu alkoi rattoisasti, kun satuimme pihalle samaan aikaa naapurin räksyttävien koirien kanssa. Iineskin päätti kertoa naapureilleen mitä heistä mietti ja minä suutuin. Käytin koiran pikaisesti aamupissalla, heitin sisälle ja lähdin polkemaan kiukkuisena töihin.

Päivän aikana sitten taas mietin kuumana käyvää koiraani ja omaa lyhyttä pinnaani. Olin taas valmiina pistämään piskin pikapakettina Tsekkeihin.

Töitten jälkeen lähdettiin päästelemään höyryjä lenkille. Käveltiin vanhalta kämpältä uudelle ja matkalla keskusteltiin miten fiksut koirat kävelevät hihnassa. Hirmuhankalaa välillä.. Pari onnistunutta ohitusta kumminkin saatiin ja fiilis parani hieman.

Kauaa ei remonttikohteessa ehditty olemaan, kun tottikset kutsuivat. Malminkartanossa oli myös muita, kuin minä, Leena ja Piia treenaamassa, ja saatiin hyvää häiriötreeniä. Aloitettiin treenit ohituksilla. Leena ja Ramona tulivat meitä vastaan, mutta Iines taisi tunnistaa Ramonan ja meni hyvin ohi. Enemmän Einestä kiinnosti treenaava koira..

Alussa palkkasin Iinestä pallolla, mutta vaihdoin ruokaan, että koira hieman laskisi kierroksia. Seuraamista otettiin sekä perusasennosta, että lennosta. Yllättävän vähän Iines otti häiriötä toisesta koirasta. Välillä katseli kentän toiselle laidalle, mutta Iinekseksi teki hyvin hommia häiriöstä huolimatta. Seuraaminen sujui hienosti! Koira ei lähtenyt kaartamaan vasemmalla vaan pysyi tiiviisti vierellä. Mahtava pieni elukka! Pikapaketti Tsekkeihin on peruttu. Seuraamisen lisäksi otin perusasennosta käännöksiä paikaltaan oikealla ja vasemmalle. Leena näytti miten paremmin pystyn kääntymään vasemmalla. Oikeaa kantapäätä, kun kääntää hieman oikealla ja sitten siirtää vasenta ja samalla ohjaa koiraa niin menee helposti sekaisin ;) No ei sentään. Paremmin sujui käännös, kun aloitin oikealla jalalla. Nyt olen vain yrittänyt harpata Iineksen yli vasemmalla jalalla eikä se ole toiminut.
Pepputreeniä pitää jatkaa kotona. Kiitokset Leenalle hyvästä vinkistä.

Treenien jälkeen ajettiin vielä työmaalle. Olohuoneen, "ruokasalin" ja keittiön listat olivat löytäneet paikkansa. Eteiseen laitettiin (lue: Tuomas laittoi, minä katsoin vierestä) vielä tasoitetta lisää lattialämmitysmaton päälle ja sitten kotiin.