Tottistreenit jäivät sitten väliin koska Iineksellä oli oksennustauti.. Ti-ke välisenä yönä koira oksensi kaksi kertaa. Silloin en vielä ajatellut, että se on yrjötautia. Kun tulin töistä, oli kotona odottamassa koiran lisäksi pari yrjöt lattialla. Soitin sitten Piialle, että treenit on meidän osalta peruttu. Iines kävi oksentamassa pihalle vielä pari kertaa. Käytiin pienellä pissatuslenkillä ja loppuillan koira oikeastaan vain nukkui. Onneksi se sentään joi vettä omatoimisesti. Sen verran huono-olo oli, että piimä ei kelvannut.

Eilen elukka oli jo pirteämpi. Söi hyvällä ruokahalulla riisi-koiranmakkara-piimä-sörsseliä. Käytiin pidemmällä lenkillä, mutta koitin mennä suht rauhalliseen tahtiin, kun elukka oli paastonnut pari päivää.
Saa katsoa ja koskea -kurssi jäi sitten väliin…

En tajua mikä meidän ohituksiin on mennyt.. Olemme menneet hurjaa takapakkia joulusta asti. Aamulla Iines keuhkosi naapurin koiralle. Itseä alkoi harmittaa joten käytin Iineksen pikaisesti vain pissalla ja mentiin sisälle.

Tänään mennään sossuryhmän treeneihin. Tulipas ne hyvään aikaan.. Luvassa on kimppalenkki ja ohitustreeniä. Odotukset eivät ole itsellä kovin korkealla koiran viimeaikaisen käytöksen vuoksi. Saa nähdä miten sujuu.