Viimeisimmästä blogimerkinnästä on kulunut aikaa jo reilu viikko. Vuodatuskin on näköjään siinä ajassa mennyt uudistumaan. Hienoa, kun nyt saa samaan tekstiin kaikki treenit. Ennen joutui palastelemaan tekstit, jotta sai ne oikeaan kategoriaan.

Viime viikon tiistaina olimme Talissa treenaamassa Piian kanssa. Meillä oli kokonainen pk-kenttä käytösssä, luksusta Hymy

Iineksen kanssa otettiin seuraamista ja luoksetuloa. Ei vitsi, kun en muista tarkemmin miten treenit menivät.. Iines taisi ainakin edistää seuraamisessa ja olla hieman väljä. Pidin liinaa kireällä, että se ei pääsisi niin väljästi menevään. Tiedä sitten tajuaako koira tästä mitään….

Vuoden viimeiset treenit kävimme vetämässä Histassa uuden vuoden aattona. Aamulla kävimme nakkaamassa Tuomaksen töihin ja siitä hurautimme ensiksi lenkille ja sitten esineitä etsimään. Karu totuus tuli taas vastaan.. Jos haluaa, että koira etenee, pitäisi myöskin treenata! Esineruudussa junnataan nyt pahasti paikallaan. Iines hakee esineet todella hienosti, jos se näkee että ne viedään. Mutta heti tulee ongelmia, jos se ei näe esineiden vientiä.

Uuden vuoden lupaus esineiden osalta: Jatkossa treenaan esineitä parina peräkkäisenä päivänä!

Uusi vuosi alkoi mukavasti koska saimme avaimet uuteen asuntoomme!Iineskin pääsi mukaan tutustumaan uuteen kotiin ja uuteen ystäväänsä.. Pihalla nimittäin vilisti hiiri. Toivon todella, että jyrsijä tajuaa pysyä poissa Iineksen tieltä.


Minne se siimahäntä hävisi?


Iines oli hieman tiellä, joten se joutui "portin" taakse.


Tylsää!


Iines loves iskä

Remppahommien lomasta ehdin kuitenkin treenaamaan tottista Taliin perjantaina. Ilma oli kylmä, mutta aurinkoinen. Iineksen kanssa otimme jälleen kerran seuraamista ja luoksetuloa pidemmältä matkalta. Luoksetulo on jo parempi. Koiralta löytyvät jarrut eikä se yritä enää kaartaa. Seuraaminen vaatii vielä tosi paljon hommaa. Pitää ottaa kotona askelsiirtymisiä eteen, sivuille ja taakse.

Kotona en ole viime päivinä ehtinyt koiran kanssa oikein mitään tekemään. Päivät olemme remontoineet uutta asuntoa ja olen aamuisin lenkittänyt Iineksen.

Eilen Iines pääsi kirmaamaan pellolle, kun kävimme Siuntiossa. Otimme myös hieman tottista samalla. Luoksetulo pidemmältä matkalta oli hyvä. Koira tulee vauhdilla, mutta pysähtyy hyvin. Kokeilin pari kertaa miten sujuu edestä siirtyminen sivulle. Iines jäi vinoon, joten en ruvennut tätä pellolla hinkkaamaan. Kotona sitten.

Tänään Iines pääsee mukaan työmaalle. Koira joutuu olemaan työpäivän yksin, joten en halua jättää sitä yksin kotiin myös illaksi.