Skarppasin aamulla ja heräsin jo kuuden pintaan. Töissä olin seiskalta ja kotiin pääsikin lähtemään heti kolmen maissa. Kotona oli päivän aikana puuhailtu.. Tuomakselta oli jäänyt nappulapussi eteisen kaapin päälle ja Iines oli sen tietenkin käynyt hakemassa. Samalla oli sitten löytynyt viikon vanha sitruunapanta, jota oli pitänyt hieman tutkailla. Iines pikkusilakka on vielä kaiken lisäksi keksinyt, että meidän sängyssä on kiva käydä päivisin nukkumassa. Sängyssä olikin sitten muovinpalasia vino pino, kun holskuneiti oli tehnyt siellä ’pura sitruunapanta’ -projektiaan.

Kun olin hieman tasoitellut hengitystä, vaihdoin lenkkivaatteet päälle ja suuntaisimme pellolle. Pellolla Iines sai sinkoilla lelunsa kanssa. Otettiin myös malttitreeniä. Iines odotti istuallaan, kun heitin lelun. Hieman nykäisi, kun lelu lensi, mutta ei lähtenyt perään. Kävin myös piilottamassa lelun ja Iines sai sen sitten etsiä. Malttiharjoitusten lisäksi treenattiin seuraamista. Kokeilin jännitteitä ja palkkasin, kun koira reagoi niihin. Seuraamisessa alussa edisti, mutta palkkasin vasta, kun oli taaempana.
Ilma oli ihana ja oli todella mukava lenkki.

Lenkin jälkeen pikatankkaus kotona ja matka jatkui Pienen koiruuden kurssille. Iines selvästi muisti, että hallissa sai ihmisiltä lihapullia. Into oli kova ihmisten luo. Puhinoita ei päästänyt kenellekään, ja tästä olin hyvin tyytyväinen. Kurssin vetäjän lapset olivat myös tällä kertaa mukana. Ne olivat Iineksestä selvästi jännempiä, kuin aikuiset. Toinen harjoitus tehtiin, niin että minä palkkasin, kun ihmiset lähestyivät. Pari kertaa Iines koitti ryykäistä ihmisten luo lihapullien toivossa, mutta muuten sujui hyvin. Viimeinen treeni tehtiin niin, että syötin Iinestä ja ihmiset tulivat silittämään. Tämä oli Iineksestä selvästi jännää. Väisti joidenkin kohdalla kosketusta. Saatiin kuitenkin loppuu hieno onnistuminen.

Iines on edistynyt mukavasti kurssin aikana. Ovathan vieraat ihmiset edelleen jänniä, mutta ei enää niin paljon, kuin ennen. Näillä eväillä sitten jatketaan.Illalla piti vielä auttaa iskää maalaamisessa.
Lopputuloksena maalattu korvanpää.