Maanantaina otettiin lenkillä hieman tottista. Miss Peba käyttää pehvaansa hieman liikaa.. Koiran kiersi minut takakautta minut ja yllättäen pylly olikin oikealla puolella. Palkkailin sitten vain perusasennosta, että saataisiin siihen taas malttia. Luoksetulot oli pellolla aika jees. Polvia pistin hieman eteen, kun Iines tulee niin vauhdilla.

Eilen piti olla Skogsterin treenit, mutta ne siirtyivät parilla viikolla. Käytiin sitten tottistelemassa Leenan ja Piian kanssa Leppävaarassa. Keskittymispuutetta oli sekä koiralla, että ohjaalla. Iines oli aluksi tosi kiekoilla ja ei keskittynyt tekemiseen. Minulla taas orastavaa flunssa eikä aivot oikein toiminut.

Iines esitti taitavaa takamustaan Piialle ja Leenalla ja taas koiran ahteri ilmestyi takakautta oikean jalan viereen. Palkkasin ruualla hetken ja kierrokset laskivat.. Sen verran pihalla olin eilen, että nyt en tarkalleen muista mitä tehtiin. Seuraamista ainakin (yllätys). Pupumainen pompotus hieman hellitti kun lisäsin vauhtia, mutta taisi elukka hieman edistää. Luoksetuloissa oli taas reippaasti vauhtia. Tokalla kerralla pistin polvet eteenpäin. Pari noutokapulan pitoharjoitus, ne olivat hyviä. Pohdittiin miten tästä jatkaisimme Inkun kanssa. Torstaina olen menossa Tiinan luokse treeneihin ja voisin tästä noudosta hänelle jutella.

Yksi asia mihin minun pitää taas alkaa kiinnittää erityistä huomiota, ovat irrotukset. Lenkillä Iines irrottaa hyvin lelusta, mutta treeneissä on viime aikoina ollut ongelmia. Pitää ottaa ensi treeneihin kaksi lelua ja leikkiä niiden kanssa. Ärsyttävää kun irrotukset menee vääntämiseksi. Ei tämä nyt mikään superiso ongelma ole, mutta haluan että koira irrottaa nopeammin. Piste.