Viikonloppu vierähti rattoisasti Mäntyharjulla mökkeillessä Millan, Peten ja Nemon kanssa. Iineksellä ja Nemolla oli tosi hauskaa yhdessä. Perjantai-ilta meni juoksennellessa ja leikkiessä. Jouduttiin pitämään toista koiraa sisällä ja toista ulkona, kun eivät millään malttaneet rauhoittua mökissä. Painiminen kaverin kanssa on vain niin siistiä, että sitä pitää harrastaa vielä yhden aikaan yöllä.

Lauantaina sinkoilu jatkoi samanlaisena. Koirat juoksivat tukka putkella heti, kun näkivät toisensa aamulla. Illemmalla Iines siirtyi omatoimisesti ulkoruokintaan ja päätti syödä herkullisen hiiren iltapalaksi. Hiiri hävisi vauhdilla parempiin suihin, kun Ii näki, että lähestyin sitä. Kauaa ei koira kuitenkaan herkkupalasta saanut nauttia.. Puolen tunnin kuluttua herkutteluhetkestä alkoi Iines näyttää pahoinvoivalta ja hiiri piti käydä oksentamassa metsän reunaan. Nemo-parka sai huomata, että huonovointinen tyttöystävä ei ole parasta seuraa. Naisen logiikalla voi syyttää miestä siitä, että on pahaolo. Iines istuikin sitten terassilla hetken parantelemassa huonovointisuutta ja -tuulisuutta.

Lauantai-illan me ihmiset vietimme paljussa istuen. Aivan mahtava kapistus! Vesi oli 37 - 39 asteista ja pakkasta oli muutama aste. Iines oli aivan varma, että kyseessä oli iso vesikippo eikä mikään palju.

Sää oli mitä mahtavin koko viikonlopun ja kuvia tuli räpsittyä aimo läjä. Pitää päivittää viikonlopun kuvat tekstin lomaan, kun saan ne ladatuksi koneelle.