Tahkolta kotiuduttiin eilen ja käytiin kotimatkalla hakemassa Iines hoidosta. Oli siellä kyllä onnellinen elukka vastassa ja taisi olla omistajat yhtä onnellisia, kun saatiin koira taas kotia.

Loman alussa oli hirmu ikävä Iinestä. Tiirailin koko loman ajan, että tuolla Iineksen kanssa olisi ollut kiva lenkkeillä. Mun vanhemmat oli vakaasti sitä mieltä, että ensi vuonna lähdetään taas Sallaan, että Iineskin pääsee lomalle mukaan.

Iineksellä oli sujunut hoidossa ihan hyvin. Oli osannut käyttäytyä korrektisti vieraiden ihmisten kanssa. Levoton se oli siellä ollut ja sänky + tyyny oli tuhottu. Hoitopaikasta sanottiin, että Iines on varmaankin laihtunut. En eka siihen edes kiinnittänyt huomiota, mutta käytettiin koira tänään puntarilla ja painoa oli 18,3 kiloa. Olihan tuo siis puolitoista kiloa kevyempi tapaus. Iines ehti jo korjata painoaan ylöspäin.. Koira oli omatoimisesti käynyt syömässä nappuloita eikä näytä enää yhtään hoikalta.

Aamulla käytiin reippailemassa puolentoista tunnin aamulenkki. Löydettiin pellolta kuukausi sitten kadonnut patukka. Tottista otettiin hieman ja hyvin oli seuraaminen elukalla muistissa.
Treffattiin myös yllättäen paapa kotimatkalla. Iines ei meinannut nahoissaan pysyä, kun tuttuja tuli niin yhtäkkiä vastaan. Onnistunut aamulenkki siis.