Tällä viikolla ollaan tottistelu, ajettu kevään eka jälki ja käyty juoksemassa. 

Tottiksessa treenattiin BH:n kaupunkiosuutta. Pyörän ohitukset ja juoksijat sujuivat hyvin. Iines ei sanonut mitään, kun jätin sen puuhun kiinni ja meni piiloon. Leena ja Ramona kulkivat Iineksen ohi ja lisäksi Iineksen ohi meni tuntematon mies ja koira. Tällöin Iines nousi, mutta ei sanonut koiralle mitään. Hieman se piipitti, kun olin poissa. 

Lopussa hengailtiin kaikki kimpassa kentällä. Iineksellä oli kierroksia normia enemmän.

Ai niin otimme myös tuomarin tervedystä > vaatii lisää treeniä. Leena kopeloi Iinestä. Ja Tuomas tuli häiriköimään meitä, kun oltiin perusasennossa.

Kevään eka jälki meni vauhdilla. Tein peltojäljen. Melkein joka askeleelle laitoin namia. Tokasta purkista laitoin toisinaan joka kolmannella ja välillä jokaiselle. Iines tiesi kyllä, että ollaan menossa jäljelle. Jäljestäessään se venytti itseään oudosti. Ja jäljesti vain oikeaa tai vasenta jalkaa.
Pitää miettiä mitä jäljen kanssa nyt teen.. Syksyllä ei oikeastaan edistytty mihinkään..

Juoksemassa käytiin pitkästä aikaa koko porukalla. Luukissa 5 kilsan lenkki. Pari kertaa piti huoahtaa, mutta yllättävän hyvin jaksoi.

Loppuviikko meni mulla vatsataudin merkeissä. Iines oli tosi kiltisti vaikka aktivointi jäi vähäiseksi. Torstaina nukuttiin parit pitkät päikkärit kimpassa ja perjantai makoiltiin.