Kävin ennen tottistreenejä Iineksen kanssa lenkillä. Kaveri kirmaili eka metsässä puolisen tuntia ja sitten vielä käppäiltiin toinen mokoma. Lenkin päätteeksi otin keppien ilmaisua, joka sujui tänään hyvin! Aluksi Iines ei ymmärtänyt etsiä keppejä vaan tapitti vain mua. Kun muutama keppi oli löytynyt ja niistä palkka saatu, koira hiffasi jujun. Parilla ekalla käskin maahan, mutta viimeiset kepit ilmaisi itse.

Lenkki vei neidistä voimat ja tottis kärsi. Seuraamisessa Iines poikitti ja edisti. Muistan, että se on tehnyt aiemminkin väsyneenä noin. Lisäksi otettiin hyppyjä. Saatiin Iines hyppäämään viimein kunnolla esteen yli! Jätin koiran esteen toiselle puolelle ja Simo piti patukkaa korkealla esteen päällä. Ja tällä tavoin Iines ponkaisi hienosti yli. A-este sujui mallikkaasti. Tuossa voisi alkaa nostaan vaatimustasoa.

Tottiksista kurvattiin keskittymiskurssille. Olimme valitettavasti ainoat kurssilaiset, joten kunnon treeniä ei saatu. En tiedä miten jatkossakaan tuo kurssi voi onnistua. Eihän me voida olla itsellemme häiriönä.