Viikko kului taas äkkiä. Ja päivitykset laahaavat jälkijunassa..

Juoksulenkkejä

Tuomas ja Iines kävivät juoksemassa keskiviikkona. Hieman oli isännällä jalka painanut ja olivat kävelleet. Torstaina me tytöt käytiin puuskuttamassa.. Rankkaa oli myös minulla. Käveltiin siis aika paljon.

Esine-elukka :)

Juoksulenkin jälkeen oli vuorossa jälkiryhmän esineruututreenit. Tallattiin noin 50x50 metriä ruutu. Iineksellä oli virtainen olo ja mietin onko sillä aivot ollenkaan mukana. Mutta oli ne! Lähetin koiran ruutuun ja se lähti lujaa. Bongasi kuitenkin hienosti ekan esineen, jarrutti vauhdilla ja käännös oikeaan. Ja täysillä takaisin esineen kanssa. Oli kyllä hienosti löydetty, vau :) Toka esine löytyi myös nopsaan. Jäi todella hyvä fiilis tästä treenistä.

Pellolla

Jälkipellolla käytiin perjantaina ja lauantaina. Perjantaina oltiin Luukissa Raisan kanssa. Iineksen jälki noin 200 askelta. Ruokaa noin neljällä askeleella sitten vaihtelevasti tyhjiä ja taas ruokaa. Ihan hyvin sujui. Pitäisi vain mennä eteenpäin. Ollaan kökitty samalla tasolla pitkään.

Jäljen jälkeen käytiin koiria juoksuttamassa. Iines possuili.. Mokoma ei osannut odottaa lupaa vaan ampaisi täysiä Kidan ja Kujeen perään. Lopputuloksena kiukkuinen emäntä, jolla oli ääni käheänä.

Lauantaina käytiin lenkin yhteydessä jäljellä. Jäljellä pituutta vähän päälle parisataa askelta ja mukana kaksi kulmaa. Ekasta kulmasta koira posotti täysiä ohi ja jäi ihmeissään pyörimään, kun jälki hävisi alta. Taaksepäin otettiin ja kimpassa mentiin hiljaa kulma läpi. Toinen kulma oli parempi..

Tuparit

Illalla juhlittiin tupareita. Iines vietti alkuiltaa omassa huoneessaan. Lapsivieraiden lähdettyä sai Ii luvan liittyä joukon jatkoksi. Hyvin sujui ilta Iineksellä. Parit pöhinät tuli, mutta mitäpä noista.

Tänään vietettiin päivä olohuoneessa. Koko perheellä oli veto veks.