Meidän piti aloittaa maanantaina agilitykurssi, mutta se jäi sitten juoksujen vuoksi väliin. Sovin, että menemme tammikuussa alkavalle kurssille. Harmitti kyllä vietävästi koska olin odottanut kurssia paljon.

Tiistaina Iines pääsi Kikan luokse hierottavaksi. Koira käyttäytyi todella hienosti! Antoi Kikan hieroa ja malttoi maata nätisti koko tunnin. Selässä oli pahat jumit ja Kikka käsitteli selkää varovasti koska se oli selvästi arka. Takajaloista löytyi myös jumituksia ja vasen takatassu oli selvästi muita jalkoja viileämpi. Ensi viikolla sitten uudestaan.

Jäljellä kävimme kuluvalla viikolla kerran. Pellolla oli meidän lisäksi peuroja, joten häiriö oli taattu. Mittaa jäljellä oli noin 300 askelta. Kulmia kaksia ja oikealle molemmat. Alku oli tosi huonoa.. Oikeastaan vasta vika suora oli mielestäni hyvää jäljestystä. Hemmetti. Pitäis nyt saada pari onnistunutta jälkeä niin voitais jäädä jäljestyksestä tauolla. 

Loppuviikkona ei puuhailtu kummempia. Lauantaina juhlittiin tupareita ja kihlajaisia sukulaisten kera. Iines oli alkuillan huoneessaan, kun oli pienempiä juhlavieraita. Kun juhlaväki koostui enää aikuisista, pääsi Iineskin menoon mukaan. Koira käyttäytyi jälleen mallikkaasti. Ei puhissut eikä pöhissyt kenellekään. Tähän varmasti vaikutti myös se, että vieraat syöttivät Iinekselle keksejä ynnä muita herkkuja. Olin kyllä todella tyytyväinen koiruuteen. Juhlaväen lähdettyä kotiin, me marssimme McDonaldsiin ja Iines sai oman juustohampurilaisen. Tuli sitten kotimatkalla testattua, että hampurilaisen voimalla voi mennä hallitusti ohi vaikka vieressä haukkuu berninpaimenkoira.. Lisää plussaa Iinekselle :)

Tämä päivä meni pääasiassa olla möllöttäessä. Illalla kävin katsomassa Saaran ja Serin purutreenejä.